Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niunia90

prosze wejdz

Polecane posty

Gość Niunia90

Mam 16 lat i od prawie roku miesiaczkuje. Bardzzzoooo nieregularnie i przewaznie jest tylko brazowawe plamienie. Miesiaczka pojawia sie nie w kazdym miesiącu. Pojawila sie u mnie wydzielina, nieco żoltwa lub biala, dośc obfita. Zastanawaiam sie czy w tak mlodym wieku mozliwe sa już wszelkie powazniejsze zapalenia pochwy, szyjki macicy, nadzerki itp ????? CZy to calkiem normalne w okresie dojrzewania ??? Aha...i jeszcze jedno.......To juz w ogole tragedia. Mam strasznie duze wargi sromowe mniejsze. Po prostu w moich oczach sa paskudne...Pewnie wydaje się zalosne to co pisze, no ale nie wazne. Moze jednak ktos mi odpisze ???

Gość dextra
ja Ci odpisze. co do wargp- bo to mi sie spodobalo:) to u zadnej kobiety nie sa piekne a po porodzie bedziesz miec jeszcze wieksze. co do miesiaczek to powinnas pogadac z ginekologiem i uregulowac cykle. nikt Ci tu nic madrzejszego nir powie niz lekarz sopecjalista. pozdrawiam:)

Gość co do warg
to sie nie martw, facetom podobaja sie wszystkie wielkosci ;)

Gość co do warg
a co do regulacji - to w pierwszym roku,2 latach one sie dopiero reguluja wiec tez bez obaw, natomiast powinnas sie zglosic do ginekologa i powiedziec mu o swoich problemach :) on napewno ci pomoze

Gość Niunia90
Dzieki wielkie ze odpisalyscie. Wiadome, ze na necie jest duzo prosciej zapytac o takie rzeczy. A jesli chodzi o ta wydzieline;sluz. To w moim wieku jest prawdopodobne ze to moze byc grzybica, zapalenie albo nadzerka czy raczej normalne w okresie dojrzewania ?????:)

szczerze? nie powinno byc zadnych krwawien plamien ani nic no oczywiscie procz miesiaczki jezeli to ma brzydki zapach udaj sie do lekarza ;) najwyzszy czas poza tym nieregularne okresy mozna wyregulować;P

Gość Niunia90
O brzydkim zapachu nie ma mowy. Po prostu jest ta cholerna wydzielina. W sumie nie ma jakiegos takiego dziwnego koloru taki bialawy-zoltawy moze troche....

Gość Też tak mam...

Gość A czy normalny jest 23-dniowy
cykl??????

Gość Niunia90
Moja kolezanka dostaje okres co 20 dni hehe tazke nie ma za ciekawie :) No ale juz bym wolala tak niz ta niepewnosc...dostane czy nie ???? No ale co z ta wydzielina ??????????????????????????????????// Odpwoiadajcie