Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda_22

pytanie...

Polecane posty

czemu? kurestwem jest to ze skoro jestesmy oboje sami i sie sobie podobamy to sie przespalismy? czy trzeba od razu z kims byc? mi pasuje to jak sie ze mna kocha a nie calkiem jego charakter....

zrozum, to już urok kafe, zawsze Cie zjadą. Nie do końca moim zdaniem dobre jest to, co robisz, ale tymi matołami się nie przejmuj :classic_cool:

nie mam zamiaru sie przejmować, chciałam tylko poznać poważną odpowiedź na moje pytanie bo nie mam z kim o tym pogadac ;)

Gość no cóżxz
nie jestes dziewicą przegrałas życie :classic_cool: czystosc to podstawa

widze ze wszyscy mi pojechali a nikogo nie stac na jakas powazna odpowiedź :( lipa troche bo nie wiem co dalej robic :(

No rozumiem Cię, jeśli uważasz że to jest dobre, to ok. Ale wiesz, troche Ci musze pomoralizować ;) ale powiem tylko tyle- rób tak, żebyś później nie żałowała :) pomyśl czy za jakiś czas sama nie poczujesz się jak koorwa (no sory, trzeba czasem nazywać rzeczy po imieniu)

Jak rozmawiam o tym z koleżankami to się ze mnie śmieją. A jak z kolegami - to mnie walą ;(

wychodze z takiego zalozenia ze jesli obydwojgu to sprawia przyjemnosc i nikogo przy tym nie ranimy... to chyba poki co nie widze w tym nic zlego, tylko strasznie mnie zastanawia jak koles moze do czegos takiego podchodzic...

Gość koleś młodej
Mam fajny worek na sperme. Tak do tego podchodzę :)

Gość drugi koleś młodej
jesteśmy jak heyah - ładujemy podwójnie :classic_cool:

Gość koleś młodej
A mnie to nie śmieszy. Szczególnie ten drugi koleś. Szybko się przepełnisz. :(

Gość drugi koleś młodej
co sie przejmujesz koleś. na świecie są tabuny takich małych kurwiszczek. napełnimy jeszcze niejedną :classic_cool:

Gość powazna odp.
spoko, z kumplami jest fajnie. Sex jest fajny, jesli ktos lubi sex to nie znaczy ze jest zdzirą. Kurwienie sie to znaczy robienie tego za kase. A jak sie nie robi tego za kase tylko dla wlasnej przyjemnosci to spoko. Trzeba uwazac na 4 rzeczy: - mozesz przez przypadek komus zlamac serce - sama sobie zlamiesz serce, bo bedziesz chciala czegos wiecej - koles, z ktorym spisz wszystkim znajomym opowie i w rezultacie wyjdziesz na zdzire. - wirusa HIV

dzięki za odpowiedz :) w kóncu ktoś kto myśli podobnie, a z tych wypisanych opcji chyba jedynie mi grozi złamanie swojego serducha :( a i jeszcze ciąża mi grozi... ale to sie mam nadzieje nie stanie :) ;)