Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karo12

proszę o odpowiedź

Polecane posty

Chdzi mi o wasze szczere porady. otóż zaczęłam się soba nudzić, nic mi się w sobie nie podoba, chociaż wcześniej alkceptowałam siebie i lubiłam, ale teraz denerwuje mnie mój brak odwagi tam gdzie ona mi jest potrzebna, wygląd też mi się znudził. Jestem wesołą dziewczyną, lubię ludzi rozmawiac z nimi ale oni jakos nie traktują mnie poważnie zawsze wzbudzam jakieś dziwne reakcje. tak bardzo chciałabtm sie zmienić macie jakieś ciekawe pomysły???

poprostu to co napisałam wczesniej, denerwuje mnie mój miękki charakter, sama sobą sie znudziłam

Gość UUUUUUUUUUUUUUUU
Kakao----ja też:-(

Gość jesli znudzilas sie sama sobie
jestes chyba chora psychicznie

Gość takajaaaa
jak mozna znudzic sie samej sobie??? moze wytlumaczysz? bo jakos nei rozumiem

Gość takajaaaa
powiem ci tak >>> WIECEJ OPTYMIZMU zycie jest krotkie i trzeba cieszyc sie chwila a nie zadreczac sie jakimis pierdołami poza tym mysle ze tego jaka jestes nie zmienisz bo nie zaczniesz od razu zachowywac,wygladac inaczej poza tym Naturalnosc jest najwazniejsza wiec nie mysl jak sie zmieniac tylko pozytywnie patrz na swoja postac taka jaka jest i korzystaj z zycia staraj sie zeby kazdy dzien nalezal do tych wyjatkowych mnie sie wydaje ze wpadlas w jakas rutyne i chcesz zmeinnic wszytsko nawet siebie ...

Gość Zrób tak
Zacznij od sporządzenia planu na każdy dzień. Na przykład: Rzeczy do zrobienia dzisiaj: 1.Wstać 2. Przeżyć 3.Położyć się spać To działa! Powodzenia w życiu!

Gość Oleandra Nalot Ziemniakiewicz
Znam to, też mnie nudzi moje tłuste dupiszcze. Mam dla Ciebie radę! Musisz podupczyć z cudzym chłopem ! Odrazu podskoczy Ci samoocena, i ochota na życie wróci !!! Nawet jeśli jesteś wieloryb, jak ja.