Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znacie mnie

A moje dziecko to.............

Polecane posty

Gość znacie mnie

Dziewczyny, kobiety.........rozumiem ze kazdy lubi chwalic sie swoja pociecha(pociechami)- to naturalny odruch mam;) Ale jak czytam kolejny temat - A moje dziecko to juz chodzi, a moje to robi na nocniczek to cos mnie rusza............................. Pod takim tematem jest kilka odpowiedzi i koniec. Chcialyscie powazne forum bez bzdet a same robice zamieszanie!!!!!! Piszecie ze wasze dzieci chodza w wieku 7 -10 mc itp. A mamy ktorych dzieci jeszcze nie chodza zaczynaja sie martwic- NIEPOTRZEBNIE Proponuje wypisywanie tutaj postepy waszych pociech!!!!!!!!!!! I odpowiadanie przezazonym mamom!!!!

Gość a moje dziecko
ma 8 miesiecy i juz przeklina wczoraj jak probowalam mu wytlumaczyc ze nie wolno przeklinac to trzasnelo mi drzwiami i poszlo do drugoego pokoju poradzcie co mam zrobic bo jestem totalnie zalamana

Gość Alexxxa
A najgorsze jest to, że napada sie na matki które nie zaczęły sadzać swoich dzieci na nocnik w wieku 4 miesięcy. Dlatego takich topików nie czytam, a jak juz sie trafi to traktuje to z przymrużeniem oka

Gość upaaaaaaaaaaaaa