Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

vikiii85

bole porodowe-prosze o szybkie rady

Polecane posty

jestem 4 dni przed data porodu i od jakiegos czasu przychodza mi takie bole miesiaczkowe trwaja jakis czas i potem mijaja na dosc dlugo,bole mialam w niedziele i minely po godzinie wczoraj wieczorem znow przyszly , minely i przyszly rano i znow minely, czy to normalne? nie dostaje takich prawdziwych skurczy, czy tak ma wygladac poczatek porodu, kiedy ssie to zacznie naprawde pomocy

Gość jgviktuxtkiut5u
to nie to forum :) zapraszam na "ciąże" :)

Gość to sa tzw
bole przepowiadajace :) możesz urodzić jutro jak i za tydzień :)

Gość dziewczyna ma bole
jgviktuxtkiut5u -a tu ja kieruja na "ciaze" badzcie wyrozumiali:)

Gość jgviktuxtkiut5u
Skoro ma bóle to każdy "inteligentny" człowiek zadzwoniłby na pogotowie a w najlepszym przypadku pojechał do szpitala, a nie PISAŁ NA FORUM!!!!!!!! Gdzie może, ale nie musi otrzymać odpowiedzi. Trochę wyobraźni przyszła mamusiu!!!!! I pamiętaj jak będzie się działo coś niepokojącego z dzidziusiem nie pisz na forum tylko od razu jedz do lekarza!!!!! Ludzie głupieją od tej kaczej władzy!!!!!!

Gość dziewczyna ma bole
ale jak to pierwsza ciaza to mozna byc nie swiadomym tego co sie dzieje prawda??

Gość jgviktuxtkiut5u
I OD TEGO SĄ LEKARZE!!!!!!!!!!!!!! Boże drogi dziewczyny chyba same nie wiecie co piszecie!!!!!!! Zastanówcie się co Wy zrobiłybyście w takim przypadku!!!!! Siedziały przy kompie z nadzieją, że KTOŚ jej odpisze na forum czy postarały się o fachową pomoc!!!!!!!! Dziecko jest naważniejsze i skoro ma termin to jasne, że z każdym niepokojącym sygnałem powinna się zgłosić do lekarza prowadzącego TYM BARDZEJ jeśli jest to pierwsza ciąża!!!!!

Gość jgviktuxtkiut5u
Viki widzę, że jesteś bardzo młodą przyszłą mamusią :) gratuluję Ci i radzę zgłosic się do lekarza (najlepiej prowdzącego, który zna historię ciąży) Życzę łagodnego porodu i zdrowego dzidziusia!!!!!

Gość mysle ze jghj
jest z a mloda i siedziala poprostu na necie zaczelo bolec wiec zapytala:)