Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szary kroliczek

Ostry i nagly bol glowy - co to moze byc?

Polecane posty

Gość szary kroliczek

Bardzo prosze,jezeli ktos sie orientuje lub zna takie przypadki... - zdarzalo mi sie to juz wczesniej,nagly i bardzo ostry,punktowy bol glowy ktory po paru sekundach mijal.Wczoraj zdarzylo mi sie to dwukrotnie,w odstepie 15-minutowym,z tym ze bol byl jeszcze bardziej intensywny,tak jakbym tracila swiadomosc i odruchowoz calej sily usiskam palcem to miejsce. Zawsze boli mnie z lewej strony,okolo 5 cm nad uchem.Prosze,moze ktos wie?:(Bardzo sie martwie,a do lekarza niestety nie mam narazie jak isc... Bardzo dziekuje za pomoc

Gość łylma
masz problemy z ciśnieniem

Gość szary kroliczek
o,dziekuje ze ktos sie odezwal:) cisnienie mam idealne,wiec to raczej odpada...moze to sa nerwobole? mam juz powazne problemy z zoladkiem i sercem przez nerwice,wiec moze kolejna "rzecz" sie sypie...:( ale dziekuje ze odpowiedz,na pewno wezme ja pod uwage :)

Miałam podobne bóle. Bolało mnie punktowo po prawej stronie (jakby mi ktoś igłą kuł). Kuło co kilkanaście sekund przez 3 dni. Byłam z tym u neurologa. Dawała mi jakieś środki wyciszające, uspokajające (wg niej to nerwica). O dziwo pomogło. Ból zmniejszał się, aż w końcu znikł. Pracuję bardzo dużo przy komputerze więc stwierdziła że to może i od tego. Dała mi więc skierowanie do okulisty - teraz noszę okularki. Miałam też zrobiony rezonans magnetyczny głowy. Nic nie wykazało. Teraz nie biorę już nic. Ból przeszedł.

Taż miałam takie coś niedawno... przez 3 dni czułam takie kłucie niedaleko ucha. Możliwe, że to tez jakis początek nerwicy :o cholercia... u mnie w rodzinie nerwice maja mama i babcia :(

Gość dr Kołek
To się zdarza. Nie pić, nie palić, unikać przeciągów 🖐️

nerwy, stres możliwe że migrena. trzeba by się wybrać do neurologa (ale dobrego neurologa)