Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DziwneTo

Dostalyscie okres w trakcie?

Polecane posty

Gość DziwneTo

Czy zdazylo wam sie , ze dostalyscie okres dokladnie podczas seksu? Bo mnie zdarzylo sie wczoraj ale potem kompletnie nic przez cala noc, ani dzis przez caly dzien..a posciel byla cala poplamiona...powinnam diostac okres za ok 2 dni, choc mam ostatnio problemy i przez pierwsze dni jest to tylko niewielkie plamienie a potem dopiero bol brzucha i faktyczne krwawienie. Troche mnie to niepokoi... Wczesniej nic nie wskazywalo, ze powinnam go dostac i potem to...

Gość hfghgf
Ja kiedys dostałam. Tyle ze akurat tego dnia miałam dostać. Chłpak podczas gry wstepnej mnie macał po cipieczce i zauwazył krew. Nie przejelismy sie tym i kontynuowalismy;)

Gość DziwneTo
Tez sie nie przejelismy, ale jak teraz nie widze ani sladu krwi to sie zaczynam zastanawiac co jest grane...

Gość DziwneTo
to by mnie strasznie naruszyl bo duzo tej krwi bylo...raczej nie sadze nie bolalo mnie...ehhh...no i tak akurat dwa dni przed zwlaszcza, ze mam takie dziwne te okresy..wole zeby to juz byl okres...szczerze mowiac..

Gość uuuuuuuppppppppp

Gość blades
moze wreszcie pekla Ci blona ;)

Gość DziwneTo
nie wiem czy jest to mozliwe po kilku letnim okresie czasu...chyba musialaby byc ze stali...

Gość 24
spoko tez tak mialam. cale przescieradlo we krwi. ot przyspieszony okres

Gość DziwneTo
przyspieszony okres? mozliwe, zeby stosunek go przyspieszyl?? Tak czy inaczej poza tym jednorazownym krwawieniem zero krwi przez nastepne dni, a teraz cos w rodzaju plamienia, ale praktycznie nie wyidocznego...coraz bardziej mnie to martwi...

Gość jatakaja
spokojnie, wg mnie to nic poważnego. Ja tak miałam w zeszłym miesiącu, że dokładnie w trakcie sexu pojawiła się krew, okresu się spodziewałam dopiero za jakies 3-4 dni więc troce byłam zaskoczona. I tez było tej krwi sporo, za to następnego dnia NIC . A kolejnego praktycznie niewidoczne plamienie, a kolejnego dostałam okres. I w tym miesiącu tez wczoraj zauwazyłam to niewidoczne plamienie więc spodziewam się okresu na dniach. Nic sie nie martw , u mnie to norma :)

Gość DziwneTo
Dzieki troche mnie pocieszylas ..tylko, ze ja juz 4 dni mam to niby plamienie i nic...

Gość jatakaja
ja w tym miesiącu miałam 3 dni takie dziwne plamienie a dzisiaj dostałam okres. spoko - to norma :P

Gość tjaaaaaa
ja dostalam po badaniu ginekologicznym juz chyba 2 razy miesiaczke...a badanie robilam sobie 2 albo 3 dni przed okresem.....to cisniecie na brzuch tak na mnie dziala.Po sexie z mezem tez-jak tylko czuje ze mam dostac miesiaczke i boli mnie brzuch...i nie krwawie jeszcze ,to po sexie....brryyy

Gość WeirdPeriod
Zastanawiam sie czy ktokolwiek kiedykolwiek jeszcze zaglada na to formu, ale napisze... mam 21 lat, miesiaczkuje od 13 roku zycia, wspolzycie zaczelam pol roku temu i od tamtej pory kochamy sie z moim chlopakiem ok 10 razy tygodniowo. A w swieta wiecej bo nie pracowal i kupilam mu witaminy i mial tyle energii :) ale do rzeczy: okres mam co 30- 33 dni, ostanio dostalam miesiaczke 20 grudnia, w urodziny mojego chlopaka (ale pech), a teraz znowu, po 2 tyg mam okres... Jak to mozliwe zwe odtatlam okres 17 dni przed spodziewana data??? Ktoras z Was tak miala?? Nie mam jakis nieprawidlowosci, jakis uplawow, nie odczuwam bolu podczas stosunku (jakym odczuwala to bym sie nie kochala, nie jestem masochistka)... No i w zeszlym miesiacu mialam minimalne krwawienie, malutkie w polowie cyklu, czytalam ze najprawdopodbniej na skutek zmiany poziomu hormonow spowodowana jajeczkowaniem... ale okres dostalam wtedy normalnie. Zaczynam myslec ze moze bylam w ciazy, albo jestem w ciazy i cos jest nie tak, ale nigdy nie kochalismy sie bez zabezpieczenia...

Gość to-tylko-ja
a jakich zabezpieczeń używacie.?