Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bubububub123

pierwszy raz i blona... pomocy

Polecane posty

Gość bubububub123

moze to dziwne ale ja bardzo sie boje mojego pierszego razu. boje sie ze moj chlopak sie we mnie nie zmiesci:( ma sporego penisa... jak tampon wkladam to mnie boli i dziwnie sie czuje, a co dopiero jak cos duzo grubszego bedzie mialo we mnie wjesc. poza tym boje sie ze nie bedzie mogl przebic mojej blony, ze jest za gruba... jak wkladam sobie tampona czy palca to czuje ta blone i przeciez ona za nic sie nie przebije. tamponow tez nie moge gleoko wsadzic bo czuje opor i ich nie uzywam... prosze pomozcie...

nic sie nie boj. da rade. moze Cie troche bolec.. ale z kazdym nastepbym razem bedzie lepiej.

Gość koooooon
tej błony to ty na pewno nie wyczuwasz jest głęboko! On wejdzie gdy bedziesz tego chciała i się rozluźnisz poproś go o długie pieszczoty i musi być dobra atmosfera> Bez nerwów i bez nadsłuchiwania czy ktoś nie idzie. A na wszelki wypadek to zabierz ze sobą legitymacje szkolną aby policja wiedział ile masz lat

Gość azza4
A co ja mam powiedziec?Rodze za 3 miesiace i nie mam bladego pojecia jak to dzieciatko przejdzie tamtedy.Rozerwe sie na pol!!!

Gość natka16
a czemu wkladsaz sobie tampon? Przecież aby wkladać to trzeba mieć powód...np. trzeba miec miesiaczkę! Ile masz lat dziewczynko?

Gość bubububub123
nie martw sie o moja legitymacje:) jestem pelonoletnia. To jak to nie jest blona co wyczuwam palcem i przez co tampon nie chce przejsc to co to niby jest?????????pomocy

Gość bubububub123
jak wkladam tampon podczas miesiaczki. ludzie czemu myslicie ze jestem jakas mala gowniara. czy dorosla kobieta ktore jezszce nigdy nie wspolzyla nie moze miec takich problemow...??

Gość oieruj
Wiesz zrób tak: poproś chlopca aby najpierw palcem przebił tę blonę, a potem pojdzie juz łatwoz wsadzeniem penisa.

Gość bubububub123
do azza4. wspolczuje ci. ja nie wiem co zrobie... boje sie penisa ktory ma we mnie wejsc, a co dopiero takie duze dziecko.... masakra. jak urodzisz to powiedz nam jak to bylo. bo tego tez sie boje...

Gość bubububub123
a jak tej blony nie da sie przebiec????? ponoc sa przypadki ze blona jest za gruba i lekarz musi ja naciac... to w koncu to jest blona czy nie?? bo jedna napsala ze to nie moze byc blona bo jest gleboko, a ty zeby mi chlopak palcem przebil...

Gość oieruj
mnie tak zrobił pzred 2 laty mój chłopak - przebił palcem i nie było problemu Zawsze to palec sztywniejszy niż penis i do tego cieńszy! A jak dalej bedziesz maiła opory to podeslę Ci mojego chlopaka - fachowiec z niego juz bo mnie tak rozprawiczyl

jasne... i bedziesz miała satysfakcje ze straciłaś dziewictwo z.. palcem!!! :P już tak nie pękaj! jak Cie troche chłopak nakręci to uwierz że się zmieści! wątpie zebys palcem wyczuła błone! a jak wkłądasz tampon to na jaką głębokość? normalnie? czyli na głębokość palca? więc jak niby wyczujesz błone? bo powiedzmy ze tampon ma jeszcze te 3,4 cm!!!

Gość spokojnie to tylko awaria
taaa,mydłem ją!mydłem! a tak wogóle to jak się popieści to się zmieści;-) Poród boli,ale nie ma obawy,zostaniesz w całości,a co się rozpruje to zszyją.

Gość lkjhgfa
azza rozśmieszyłaś mnie:D:D:D! spoko mnie prawie rozerwało zszywali mnie godzinę

Gość lililaaa
RAAaNY! Kto takie bzdury wypisuje, że błona dziewicza jest głęboko - przecież ona przysłania WEJŚCIE DO POCHWY. Gdzie wyście sobie tę błonę wyobrazili?? Stuku puku w ciemnogrodzkie główki