Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moja mama moja

Milosc na pewno nie istnieje

Polecane posty

Gość moja mama moja

Bylo tak pieknie, poltora roku razem, znamy sie okolo 2 lat, tyle pieknych chwil, pieknych slow, zapewnien... a teraz to nie ma znaczenia... nie mam nawet komu wyrzucic to z siebie... ona i tak tego nie rozumie, tyle tego bylo, a teraz ma kogo innego i czasami wydaje sie jej, ze mnie kocha. Potrafila jednego dnia pisac ze mna o tym co jest miedzy nami, a na drugi dzien w opisie na gg pisac, ze kocha tamtego... za duzo z nia przezylem, zeby tak to teraz zostawic, ale i tak wiem, ze z tego nic nie bedzie :/ byc z kms tak blisko, byc dla siebie wszytskim, ze az brakuje slow na wyraznie tego, a po paru miesiacach juz nawet ze soba nie gadamy... porazajace...

Gość moja mama moja

Gość dokładnie tak
najpierw jestes dla kogoś całym światem, a potem nawet słowa nie możesz do niego skierować Ja z moim kochaniem rozmawiałam codziennie, długo i szczerze. Teraz jesteśmy OBCY . Boli.

Gość przestań się mazać_
palancie!!:p faceci nie płaczą:D zapomniałeś?? :classic_cool: p.s. mam Was dość!!!! :D w realu ,bo tu to żarty tylko:P:D

Gość moja mama moja
Nie maze sie, ale to jest naprawde porazajace... miec tylko siebie, tylko do siebie zwracac sie ze wszystkim, miec zaufanie i w ogole, nie potrafie ego opisac... a teraz to wszystko takie rozbabrane... czasami rzucimy w swoja strone jakis tekst, ale jestesmy aktycznie jak obcy, moje miejsce zajal kto inny i nie jestem juz potrzebny, widac, ze to nie byla milosc ;/