Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oto Polska właśnie

Czemu faceci w Polsce są tak obleśni i zaciagają obcisłe portki po same pachy?

Polecane posty

Gość Oto Polska właśnie

I jeszcze wkładają obcisłe koszulki w spodnie. Nie ma nic gorszego niż obcisła koszulka wsadzona w obcisłe wysoko zaciągniete portki.

Gość Oto Polska właśnie
Tu chodzi raczej o styl. Styl który opisałam jest taki staromodny i wieśniacki. Luźniejsza koszulka wyjęta ze spodni, które też są luźniejsze - to wygląda naprawdę dobrze.

te, stylistka zakichana... a ci co mówią że ładnemu we wszystkim ładnie to się mylą ? :D

...BOŻE widzisz i nie grzmisz... ...Co ty kobieto wypisujesz za bzdury ten temat nie ma sensu... ...Jednym to się może podobać a drugim nie... ...Poza tym nie wiem gdzie Ty żyjesz... ...Ja np nie lubię obcisłych spodni a koszuli do środka to bym w życiu nie włożył... ...Po za tym są gusta i guściki... ...Ja np nie lubię tego co kolega napisał wyżej... ...Jak idzie taka sobie z GIGANT fałdą na wierzchu i myśli że to jest piękne...

Gość nonononon
Arabusy to lewa sie podcieraja , bo przeciez prawa jedza .

Gość a arabach
nic nie wiecie :D maja na kiju zawinieta skore z wielblada i nia sie podcieraja hi hi :D

Gość tak se myślę że
Nie zależy mi na tym aby kogoś tu urazić ,ale fakty są naprawdę przerażające -drodzy panowie. Mężczyźni młodzi jeszcze jako tako potrafią o siebie zadbać , ale panowie ok 40tki i powyżej to porażka. Dosłownie jakby na śmierć czekali i nie mieli żadnych oczekiwań od siebie i własnego życia . Pory mają podciągnięte na brzuszyska, aż po samą klatę ,no i te obleśne skarpety do sandałek naciągnięte prawie po kolana . Do tego w większośći spoceni i śmierdzący piwskiem . Bleee. Panowie - żyjcie :-) !!!! Taki styl wcale nas kobiet nie zachęca do uprawiania sexu i niesie za sobą konsekwencje abstynencji sexualnej lub totalnego zaniku libido oraz apetytu na sex. No bo jak kobieta ma kochać się z takim gościem np. oralnie skoro on o podstawy higieny i klasy nie dba ;-(

Gość a wracajac do arabow
qrcze oni w kiblu maja buteli z woda zamiast papieru..jak ich uzywaja???

Gość gość
tez bym chciala widziec dlaczego:o