Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magda33344

Czy kobietki ktore jeszcze nie wiedza ze beda miec dzidziusia czuja ze ...

Polecane posty

Gość magda33344

sa w ciazy ? jesli oczywiscie jeszcze nie zrobily testu ciazowego to one przeczuwaja ze to bedzie dzidzius czy nie ? Czy czuja sie jak zwykle przed okresem ?? czyli zadnych nowosci...

Gość breaker2
ja czułam -intuicyjnie-staralismy sie 2 lata-nigdy nie robiłam testu-az pewnej soboty nogi zaniosły mnie do apteki-w niedziele zrobiłam test-był pozytywny

Gość ta obca
ja zawsze myslalam ze to wymysl, ale moze faktycznie cos w tym jest. swojej ciazy nie planowalam i nie przypuszczalam, ze moge byc w ciazy, kiedy podczas zakupow ujrzalam cudowna spodnice troche za szeroka w pasie, pomyslalam wtedy: a kupie, wkrotce i tak zaczne tyc, bo jestem w ciazy. nie mam pojecia do tej pory skad naszla mnie taka mysl, szybko ja odgonilam, a pozniej sie okazalo, ze bylam w ciazy. tak samo jak kilka dni pozniej przestalam nagle pic kawe, po prostu przestala mi smakowac, ale mialam zespol napiecia przedmiesiaczkowego, wszystkie ojbjawy, bole, zero podejrzen, a mimo to znowu mnie naszla ta dziwna mysl ze oto stalo sie. zrobilam test i wyszedl pozytywny.

do obcej.... napisalas, ze mialas zespol napiecia tak? czyli, ze wszystkie objawy zapowiadajace nadejscie @? czy byly to objawy takie jak zwykle co miesiac czy moze slabsze? w swoim nasileniu lub inne???

Czulam pewność na 99%. po prostu bardzo szybko po zapłodnieniu (dzień-dwa) zaczęłam czuć się jakoś inaczej. Takich dziwacznych zawrotów głowy jak wtedy nigdy nie miałam. I naglej chęci olania diety - co też zrobiłam :) Mimo negatywnego wyniku testu sikanego przed @ zrobilam betę z krwi. I była ciąża :P I nadal jest :D

a kiedy robilas ten sikany test z krwi? na ile przed terminem @ i w ogole mialas jakies @ odczucia???

mialobyc na ile dni przed @ robilas test sikany a kiedy test z krwi ale mi sie zlala wypowiedz....

Gość -krasnal-
Ja czulam po 3-4 dniach po zaplodnieniu. Tez przestalam pic kawe - smakowala ohydnie, poza tym czulam sie jakbym caly czas miala kaca :-) ,kapiec w ustach, zawroty glowy i bylam senna. Czulam tez jakies dziwne podekscytowanie i plynaca nie wiadomo skad radosc :-)

Zanim dowiedziałam sie , że będę miała dziecko przysnilo mi się, że ktoś mlwi że super wyglądam będąc w ciąży.... Zaraz po zajściu w ciażę robi sie taki \"silikonowy\" biust, twardy i lekko nabrzmiały, i jeszcze czasem pojawiaja sie silne bóle podbrzusza.

Gość
jakieś parę dni po zapłodnieniu mialam mega zgagę pierwszy raz w życiu :) no i w ogóle czułam się ogólnie osłabiona - jakby miała nie zaraz wziąć choroba:D

Gość ta obca
do begi: mialam wszystkie objawy jak przed miesiaczka, a nawet w dniu w ktorym powinna wystapic miesiaczka mialam lekkie krwawienie... bylam zupelnie zdezorientowana gdy w tym samym czasie moj test ciazowy wypadl pozytywnie... a jednak...

Gość ta obca
bole w takim samym natezeniu. utrzymywaly sie tak dlugo ile zwykle trwal u mnie okres. piersi i w dole brzucha.

Gość wiem że to śmiesznie zabrzmi
ale ja wiedziałam po kilkunastu godzinach :D Oczywiście nie miałam żadnych objawów, po prostu staralismy się o dziecko, był po temu stosowny czas i po upojnej nocy i równie upojnym poranku i przedpołudniu przyszło mi nagle do głowy przeświadczenie, że będę w ciązy. No i trzy tygodnie potem miałam już pewność :)

Gość aileens
ja od razu po tamtym razie czulam, ze bedzie dzidzius. Ciaza oczywiscie nie byla planowana, od tamtego momentu non stop "cos" chodzilo za mna, ze bede w ciazy tym razem. Po jakims tygodniu mialam dziwne uczucie w brzuchu i po kolejnych 2 przekonalam sie, ze jestem w ciazy :)

obca, dzieki!!!! czyli moge sie jeszcze ludzic....termin @ mam na 24,male wszystko mnie boli na @...i czar pryska...ale nadzieja sie tli....

Gość magda33344
aileens-->>piszesz ze ciaza nie byla planowana...czyli kochaliscie sie do konca z ta swiadomoscia ze z tego moze byc dzidzius ?

Gość nel_80
Ja na przelomie grudnia i stycznia czulam nadchodzace gwaltowne zmiany. Zwierzylam sie nawet swojemu dobremu przyjacielowi, na co on kazal mi sie puknac w czolo:). Trzy miesiace pozniej bylam swiecie przekonana, ze jestem w ciazy. Spedzalam dni na internecie szukajac wszystkiego o pierwszych objawach ciazy. Mysl o dziecku nie opuszczala mnie na chwile, ilekroc spotkalam mame z dzieckiem wypytawalam je o szczegoly ich zycia ... tak bylo do czasu kiedy dostalam @ (prawdopodobnie z nerwow spoznila sie o jakis tydzien). Miesiac pozniej bynajmniej zadnej ciazy juz nie podejrzewalam (nauczona doswiadczeniem zeszlego miesiaca :) ). Byla sobota, jedna z tych smutnych, deszczowych i powinnam dostac @. Nie wiem co mnie znowu wzielo by kupic test ciazowy, chyba nie chcialam znowu przechodzic przez ta ciazowa psychoze :). 2 wyrazne kreski pojawily sie po 10 sekundach. ps. do wrozek nie chodze, horoskopy jak czytam to tylko do zabawy, wyadej mi sie, ze twardo stapam po ziemi, a jednak ... kobieca intuicja wciaz dla mnei pozostaje zagadka.

Gość ta obca
do begi: to odezwij sie czy okres przyszedl, co i jak, a nuz...?

OBCA....kupilam sobie nawet test, lezy i czeka....juz boje sie nastawiac , boje miec nadzije, juz 8 cykli niepowodzen, ten jest 9! ale cuda sie w wigilie zdarzaja prawda??? juz mnie nawet przestalo bolec @, ale to moze moje urojenia ja nie wiem co czuje jak sie czuje, bo boje sie nastawiac... oczywiscie, ze sie odezwe...obiecuje!!! przyjde tu do Ciebie po wsparcie i dobre slowo...co bym lzy rozpaczy otarla!

Gość breaker2
nel_80 doskonale Cie rozumiem,heh-i tez sobota:)pamietam ze pogoda wtedy tez była "taka se" -4 grudnia zeszłego roku........:)

Cytat: mialobyc na ile dni przed @ robilas test sikany a kiedy test z krwi ale mi sie zlala wypowiedz.... Sikany na 4 dni przed @ a betę na 2 przed, plus minus :)

Acha, miałam też uczucie ciągłebo zmęczenia - i to już chyba w dniu zapłodnienia - i senność - OGROMNA! Tak, jakbym miała zaraz zasnąć. I faktycznie spalam w ciągu dnia. Odrzut od kawy pojawił mi się dopiero po terminie @, która nie nadeszła.

Gość ta obca
halo bega! halo bega! czy sa jakies nowinki?