Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brum brum b rum

peeling miodowy czy peeling migdalowy ????????

Polecane posty

Gość brum brum b rum

otoz wcvaz mi sie myla, ktos mi kiedys powiedizial ze dobry na slady po krostkacvh ale kurcze nie pamietam kory to byl, chce sie wybrac do dermatologa na zabieg ale nie chce gafy strzelic :), czy jest tu jakis specjalista w tej sprawie ??, bede bardzo wdzieczna za odpowiedz bo ta cera w kropkach [rzestaje mnie bawic, aha mowiac kropki mam na mysli takie sine slady po krostkach przestarzale i nie tylko, chce sie tego pozbyc i slyszalam ze ten peeling jest super :)

Gość migdałowy
konkretnie kwas migdałowy

Gość madziala19
kosmetyczka mi go polecila bo tylko ten rodzaj nadaje sie do mojej cery bardzo wrazliwej ;) robie zabieg za tydzien , dzieki niemu nie trzeba czesto oczyszczac twarzy ale trzeba go robic za miesiac

Gość hurtowniczka
migdalowy moze byc zluszczajacy i natluszczajacy bo oczywiscie jest w nim olejek migdalowy a miodowy jest nawilzajacy

Gość chyba chodziło o miodowy
bo migdałowy stosuje się na trądzik a nie do wrażliwej skóry.

Gość brum brum b rum
no mi wlasnie chodzi o ten na tradzik i na slady po nim, to mowicie ze to bedzie migdalowy ?, a czy on jest faktycznie taki dobry ??

Gość w takim razie migdałowy
on ponoć oprócz usuwania przebarwień, także pomaga leczy trądzik. niewiele wiem na ten temat, ja miałam pirogronowy i poprawa jest widoczna już po 2 zabiegach.

Gość kosztela
Mialam kiedyś balsam miodowy, po którym skóra byla bardzo gładka i czułam się świeżo i woole to przyjemna sprawa... Więc myślę, że peeling też będzie niczego sobie:)