Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aliceeee

jak sprowokować wymioty?

Polecane posty

Gość Dziuniuś
wkłada się patyczek po lodzie jak najdalej się może.

Gość akianko
najlepszy jest sposób na twixa:D wkładasz palce tak głęboko jak możesz i ruszasz nimi aż dostaniesz ruchu wymiotnego:D

Gość uksahdu
a co jeśli soda ani sól nie pomaga, co? nażarłam sie budyniu i lodów i rzygać mi sie chce ale nie wychodzi... szczoteczka też nie pomaga

Gość aska89746586475
wlasnie wypilam litr wody z sola i musztarda (rzymskim sposobem) po czym zawislam nad klopem z lokciem w gardle. pol godziny slinilam sie i lzawilam do sedesu i NIC :C

Gość simonka
ja pilam proszek do pieczenia, sode oczyszczona, dwa czajniki wody przegotowanej (duszkiem), wsadzalam sobie do gardla palce, szczoteczke i probowalam tez solona wode i zgadnijcie co?:)............................... Nic! Kompletnie nic mi nie bylo... zadnego bolu brzucha, mdlosci..... nie wspomne juz o wymiotach. chce jeszcze sprobowac metody ze szklanka gotowanej coli... moze to mi pomoze. :) Pozdrawiam:)

Gość poprostu.ona
a znacie jakies leki na sprowokowanie wymiotów?

Gość Bulimik16
Najlepszy sposob to woreczek, wez oderwij ucho od jednorazowki, zlap mocno jeden koiec a drugi polknij. potem wyjmuj powoli az nie zwymiotujesz. Dziala wiem to po stosuje to dosc czesto.

Gość gość
sól nie pomaga -.- a palce jak sie dłużej potrzyma to ewentualnie mozna troche zwymiotowac . ale tylko troche bo normalnie sie nie zwymiotuje :(

Gość gość
Stary temat, ale aktualnie mam taki sam problem. Niektorzy maja bardzo slaby odruch wymiotny i bardzo ciezko wymusic wymioty. dzieki za porady, probowalam sody z woda plus palec i sredni efekt. mam nadzieje ze jakos sie uda usnac, bo nie widzi mi sie picie solonej wody :(

Gość gość
Ja znam inna metodę,ale testowaną wielokrotnie z sukcesem u... Swojego starego chorego psa,który tonami żre albo polyka w calosc***atyki.metoda polecona przez dobrego weta. Drogie panie, jest to woda utleniona. Mieszamy z woda pól na pól i do gardła. Ja psu miałam zgodę wlać nawet bez rozrabiania jakpi rozrobionym nie zwymiotowala. Psina wyrzygala 15cm patyk i dwie minuty. to dość drastyczne ale psu po operacji brzucha i chora krtanią nic nie bylo a pewnie jej życie uratowalam. Ale u ludzi? Nie polecam,pewnie nieźle sie pieni w żołądku ale zwymiotować można tak chyba wszystko.