Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa2222222222

szpital w Wieluniu

Polecane posty

Gość ciekawa2222222222

witam chcialam sie was zapytac czy któraś z Was rodziła w Wieluniu?i jak ocenia ten szpital, ja chodze do dr Pasternoka, znacie jakieś opinie na jego temat?prosze o odzew

Gość myszolka
czesc..ja tez do niego chodzilam ale sciemnial ze wszytko w porzadku i zmienilam lekarza i okazalo sie ze ciaza zagrozona ale eby jeszcze sprawdzic pojechalam do kliniki do lodz i to samo mi powiedzieli ze jakbym sie nie zglosila to bym poronila....przenioslam sie do sieradza i tam rodzilam.pozdrawima

Gość upupuupupuup
Przecież tam to już tyko po śmierć można pójść wybierz inny szpital na samą myśl o tym szpitalu :o

Gość myszolka
masz racje prawie wszytkie moje kolezanki opedzaja sie od tego szpitala,,, ajak bylam w sieradzu to sie smiali ze wiecej pacjentek maja z tego regionu

Gość lllllllllllsssssssssss
ja też stąd.Akurat o tym lekarzu mogę dobrze powiedzieć.Mysle ,że jeden z lepszych.A jeśli chodzi o szpital to fakt nie najlepszy:oAle wszystko zależy od zmiany położnych i lekarzy:)

Gość myszolka
wlasnie jak jets wszystko dobrze z ciaza to wszyscy sa dobrzy ale jak tylko jakiesproblemy to juz tak nie jest....ja mialam super lekarke dzwonic moglam do niej na komorke o kazdej porze dnia i nocy, na kazdej wizycie robila mi usg oczywiscie bezplatnie a za wizyte prywatna brala i bierze nadal tylko 50 zl....

Gość hehhehehee
tragedia en szpital

Gość liskowata kobieta
HEHE

Gość gość
up:)

Gość gość
:)

Gość gość
ten szpital to istna masakra, polecam sieradz tylk 40 km od Wielunia, a porwnanie dzien do nocy:)

Gość gość
Nie polecam tego miejsca jako miejsca do porodu. Ja przeżyłam tam horror, zero zrozumienia, zero wyrozumiałości...itd.

Gość gość
Witam. Wieluński szpital jest totalną i największą parodią szpitala jaką człowiek tylko może zobaczyć. Panie pracujące na ortopedii siedzą i nic nie robią po za piciem kawy, jedzeniu ciastek i popychaniu pierdół. Nie chce im się nawet poinformować pacjenta, który był wyznaczony na wizytę, o nieobecności lekarza. To jest po prostu śmieszne i żałosne. Bo po to wypełnia się kartę informacyjną i podaje się w niej numer kontaktowy, żeby można było się z pacjentem skontaktować w razie potrzeby. ale że pielęgniarki na ortopedii są leniwe. A jest coś jeszcze lekarz który powinien w danym dniu przyjmować od 10 - 13 tak jak to informuje kartka na drzwiach to tego otóż lekarza nie było już o 12.40 w gabinecie. I to właśnie jest nasz wieluński szpital w którym pacjenta nie traktuje się poważnie.