Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leseczkiii

jaki peeling polecacie pod prysznic?

Polecane posty

Gość leseczkiii

?? :)

Gość leseczkiii
no wlasnie ale chodzi mi konkretnie o firme jakas i np czy sa jakies dobre na cellulit?

Gość fenti niezalogowana
Eris, w pomarańczowej tubie, bardzo dobrze złuszcza, ujędrnia. Polecam

A ja polecam z Ziaji w pomarańczowym opakowaniu, piszę na nim dużymi literami \'CELLULIT\' i jest super. A na cellulitis najlepszy (!!!!!!!!!) jest po prostu peeling kawowy... tylko ten mi (i wielu osobom..) pomógł bardzo już za 1 razem:)

Gość leseczkiii
a gdzie mozna kupic taki kawowy? czy to obojetne z jakiej firmy kupie? i jak sie nim myc w wannie ? :)

Heh robi się samemu ;) grubo zmieloną kawę mieszasz z jakimś żelem pod prysznic... i trzesz nim skórę, tam gdzie jest cellulit:) już po 1 seansie skóra jest zajebiście miękka i gładziutka... a kawe z żelem mieszasz na oko w sumie

Gość leseczkiii
acha ;) a jaka najlepiej jacobs czy moze byc zwykla :D hihi ok sprobuje :)

Nieważne jakiej firmy... :P ja kupuję tam primę najczęściej, albo jakąś za złotówkę... ważne, by miała dość duże ziarna, nie taka w proszku(chodź ew.)...i nie taka niezmielona...heh, no mniejsza, jak wyprubujesz-napisz!!!!! :)

Gość leseczkiii
oki dzieki :)

Gość higi pigi
rózniez polecam peeling kawowy mam pytanie,czy uzywacie do tego jakiejś gąbki czy normalnie na dłoń i peelingujecie...?? ale potem mam syf w łazience...:P wszędzie kawa...hehe

Gość gość
Peeling Thlasso, mówi wam to coś? Od Hildegard Braukmann. Super efekt na cerze - zdrowa, w zdecydowanie lepszej kondycji, delikatna, ładna - a wszystko uzyskane bez żadnych cudownych metod, absolutnymi podstawami. Przynajmniej aktualnie nie mam żadnych problemów. Cera poszła zdecydowanie w dobrym kierunku. I oby tak dalej.