Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wenusowa

Czy Wy też macie wyższy temperament niż wasi faceci.

Polecane posty

Gość wenusowa

Wydaje mi się, że mam większą ochotę na sex z moim ukochanym niz on. Oczywiście uważam że jestem atrakcyjna, dużo ciwiczę i wogóle...i mój mężczyzna utwierdza mnie w tym że mu się podobam ale...dlaczego on kocha się co 2, 3 dni a ja go pragnę ciągle!!!! Czy też macie takie problem? Dodam, że kocham go bardzo i niedługo ślub planujemy. I dodam, zę choć uważam się za atrkcyjną to mimo wszystko gdzieś tam w środku....czuję się nie tak... Ciekawa jestem czy to ze mną coś nie tak czy może to on ma niewielki temperament ja mam 27 lat on o 2 lata jest młodszy... Wypowiedźcie się...prosze... BUŹKA

Gość ert
no coz..Zameczysz go..

Miła Pani ludzie się różnią od siebie i dobrze bo nie jest nudno, czemu oceniasz go podług siebie? skoro Ty masz potrzeby on też powinien.......czytaj dalej kafeterie, a do małżeństwa nie dojdzie skoro już teraz masz wątpliwości........faktycznie małżeństwo to wyłącznie seks duzy biust i wielki członek. Znane Ci jest slowo kompromis? trzeba coś z siebie dać, czasem z czegoś zrezygnować dla drugiego człowieka i nie czytaj więcej kafeterii bo to co sie tu pisze ma niewiele wspólnego z życiem

Gość jatam
mogę dwa razy na dzien

Gość ale za to
może tylko Ci sie wydaje, że jestes taka atrakcyjna , pokaż zdjęcie to ocenimy

Gość coheed ma małego
:o

Gość serfsdfr
a u mnie jest odwrotnie. ja lubie tak raz na dwa, trzy dni, moj chlopak chcialby codziennie. ludzie sa rozni i tyle

Gość racjaaa
Oczywiście z ogólnej opini (mentalnośc Polaków) to kobity maja nizsze Libido, ale reasumując :-) chyba powinnaś się z tego cieszyć :-D

ja tez mam 100 razy wiekszy tempreament niz moj partne, on raz na tydzien i ok, ja bym chciala 2 razy dziennie.i szczerze zaczyna mnie to juz porzadnie wkurzac:(

Gość on_24
no ja najlepiej bym chcial raz rano i 2 razy wieczorem :) moge padac z nog tak byc zemczony.. ale jak co do czego to i cala noc nie spac.. nagly przyplyw sil ;]

Gość Albo te laski co tu piszą są
tak szpetne, że kolesiom nie staje.

Gość iihhiihhiihih
my tam bzykamy się codziennie albo kilka razy dziennie

Gość 24
moj chlopak jest troche aktywniejszy, nasz rekord to 4 razy w krotkich odstepach czasu, ostatni raz na jezdzca, a do tego jak wiadomo potrzebna 100% erekcja.lubie sie chwalic:)

Gość 24
to to sa raczej krotkie numerki

Gość mężczyzna Izuni
To masz poważny problem Moja Droga, żeby później sie nie okazało, że Twoja wielka miłość lubi panów. ja roponuje jeszcze młodszego(ja mam 22 ale jestem zajęty i mam dziewcyzne 19 lat)-kocham się z nią pięć razy w tygodniu.

Gość kok
ja mam taki problem z moja panna