Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytamm

Mam problem. co zrobic?

Polecane posty

Gość pytamm

od 3 miesiecy spotykm sie z facetem 4lata mlodszym (ja 24 on 20).uklada sie nam raczej ok. jest troszke zazdrosci. od pocatku mial byc to luzny zwiazek ze wzgledu na wiek ( ja mialam obiekcje). 2 razy chcialam to przerwac. teraz juz mi na nim zalezy, jemu tez ale on powtarza ciagle ze jest luzno w takich momentach gdy mu tlumacze ze sie mecze w takim ukladzie. na pewno jest za mna, na pewno jest mi wierny, ale niesstety 4 lata mlodszy. w pracy facet mlodszy o rok ktory mi sie podobal rozstal sie z dziweczyna. powiedzial mi o tym i powiedzial tez ze zawsze mu sie podobalam i ze jets o mnie zazdrosny.mysle ze bez problemu moglibysmy zaczac sie spotykac. co mam zrobic? kogo wybrac? jak postapic?

Gość no ale o tym...
"teraz juz mi na nim zalezy, jemu tez " Noooo faktycznie Ci zależy skoro z nim niby jesteś a już kombinujesz że mogłabyś być z tym drugim :O

Gość pytamm
gdyz wiem ze moj obecny mlodszy bedzie mial kolejna kobete o czym mi mowi wszystko przez ten luz i ze jest nam dobrze ale nie na zawsze to tez jego slowa poza tym ma konto na fotce i pelno dziewczyn na gg z fotki

Gość monamiiiiiii
kobieto ???? wybór faceta to nie kupno kiecki !!!! przeczytaj co napisałaś i sie zastanów !!!!

Gość no ale o tym...
no ale to TY podobno miałaś obiekcje i stąd ten luźny związek, więc teraz zwalasz na niego?? :O

Gość pytamm
wlasnie ze to jest kupno kiecki... wybieram miedzy : jest fajnie ale nie na dluzej nie wiem jak bedzie ale na pewno moze byc z tego cos powaznego

Gość pytamm
nie zwalam, napisalam to poniewaz mysle ze to istotne, gdyz sama tak ustawilam sytuacje

Gość pytamm
no ale o tym...-> on tez szuka i kombinuje, umowilismy sie ze powiemy sobie jesli kogos bedziemy miec na oku i bedziemy chcieli skonczyc nasza znajomosc

Gość ja111111
sluchaj, wiek nie ma tu nic do rzeczy-jak sie facet nie podoba to czy starszy czy mlodszy bedziesz sie zastanawiac kogo wybrac a jak sie zakochasz to cie wiek nie bedzie przeszkadzal

Gość no ale o tym...
czyli sytuacja jest jasna: poznałaś kogoś nowego więc tamtemu mówisz "do widzenia" i koniec... Swoją drogą co to za głupie związki "luźne"... :O

Gość pytamm
ja zdaje sobie z tego sprawe, tylko wydaje mi sie ze my nigdy nie bedziemy razem tak naprawde, a tego bym chciala bardzo i jesli widzialabym jakis promyk nadziei, ze mozemy razem byc,to nie kalkulowalabym teraz :(

Gość no ale o tym...
a dlaczego nie widzisz? Sama piszesz że Wam ze sobą dobrze i że Wam zależy

Gość luźny związek podobny jest
przeterminowanej kupie, dlatego go się wygala, kiedy chce :)

Gość luźny związek podobny jest
wydala, haha!

Gość supergeilezieck
a ja uwazam, ze w tym w8ieku 4 lata to duzo...i masz racje, jesli on traktuje to luzno i nie "na zawsze" a w dodatku flirtuje na gg i ma fotki w necie...to sorry, ale jest na etapie szukania albo przynajmniej polowania, moze sie cos trafi, i wczesniej czy pözniej pojawi sie ta nastepna...to normelne w tym wieku.. zajmij sie kims dojrzalszym..moja rada. wesolych swiat

Gość no ale o tym...
taki związek to wcale nie jest związek, zacznijmy od tego :O to był po prostu... romansik. Tyle.

Gość pytamm
po pierwsze to nie jest tak ze ja poznalam kogo nowego, bo dluzej go znam niz gaceta z ktorym sie spotykam po drugie: chdzi mi o to ze mimo ze jest nam okej to nie owimy o sobie moj meczyzna moja kobieta po trzecie: moj "facet"intensywnie szuka kobiety a www.fotka.pl i oznajmil mi kilka dni temu ze jest jakas laska z ktora mu sie dobrzerozmawia po czwarte: jak powiedzialam finito po raz drugi to po prostu to przyjal i od razu umowil sie z dzieczyna z fotki, ale fakt, ze tamtego wieczoru przybiegl do mnie, bo jA BYLAM W KLUBIE ZE ZNAJOMYMI

Gość no ale o tym...
czyli tak naprawdę wcale nie ma związku

Gość pytamm
nie ma zwiazku, spotykmy sie jak juz na wstepie pisalam supergeilezieck->chyba mnie rozumiesz...

Gość pytamm
napisalam mu zwe chyba sie w num zakochalami poczekam na reakcje, to mi pomoze bo naprawde nie wiem co dalej :(

Gość mysi mysi..
Sama sobie wczesniej dałaś odpowiedz... wiesz co robic, nei musisz pytac o rade. Pozdrawiam