Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mool

mała gastronomia - jak zaczynać

Polecane posty

Gość mool

mam takiego plana - chciałbym otwożyć niewielki lokalik gastronomiczny (ograniczenie tyko do zapiekanek, tostów, napoje ciepłe i zimne). licze na głodnego przechodnia, który w spokojnej atmosferze przy kawie, herbacie czy soku mógby zaspokoić swój głód. kompletnie nie wiem od czego zacząć. dobre dusze z doświadczeniem proszę o podpowiedź.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość bez sensu w czasach
mcdonaldow, kfc i pizzy hut na kazdym kroku splajtujesz szybciej niz ci sie wydaje. ja wolalbym o niebo pojsc do mcdonalda (nawet jesli byl by dalej) niz do jakiejs klitki

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Zależy w jakiej miejscowości. Ja mieszkam w mieście 40tys. i nie mamy Mc-Donaldsa ani KFC i takie budki z kebabem czy zapiekanką nieźle zarabiają.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×