Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeszcze tego brakowało....

Chyba się zapłaczę... jak uratować za kwaśny bigos?

Polecane posty

Gość jeszcze tego brakowało....

:(:(:( [ryczy]

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość niunia nie żryj tyle
zrob nowy

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość jeszcze tego brakowało....
Dzieki... :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość dorzuć rodzynki

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość jeszcze tego brakowało....
A może dosłodzić zwykłym cukrem, co Wy na to?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość jeszcze tego brakowało....
No ale jak - po prostu ją ugotować oddzielnie, czy surową dorzucic do bigosu?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość jeszcze tego brakowało....
Dzieki. Drabie - miło mnie zaskoczyłeś po ostatniej ostrej wymianie zdań ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość jeszcze tego brakowało....
Krabie oczywiście :D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×