Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co to moze byc

BIAŁE KROSTKI NA SUTKACH!!!

Polecane posty

Gość co to moze byc

witam was...od dosyc dawna mam biale krostki na sutkach...nie wiem co to jest...bylam zaciekawiona i chcialam to wycisnac,wyszla taka biala mazia tak jak z krosty...pomozcie...czy to cos powaznego?ktos z was to mial?pozdrawiam

Gość malagga
a stosujesz tabletki anty??

Gość co to moze byc
stosowalam ale odstawilam 3miesiace temu i krostki nadal sa...boje sie ciagle ze to cos powaznego...jesli chodzi o higienie to dbam o nia...

Gość kitkamietka
hej. idz z tym do dermatologa, a na forum NIKT Ci nie odpowie na pytanie CO TO JEST i czy to jest POWAZNE, raz, ze wiekszosc z osob, ktore siedza na forum nie maja bladego pojecia o medycynie i dermatologii, a dwa, ze nawet jakby pojawil sie tu lekarz to i tak nie odpowiedzialby na to ptanie. dlaczego? BO NIE WIDZIAL. nikt nie da diagnozy i nie podpisze sie pod czyms, czego nie widzial. takze radze Ci zglos sie do dermatologa, i nie gniec tego. moja znajoma tez raz gniotla.. miala pecha to nie byl pryszcz tylko czyrak w okolicy brwi (niedobra lokalizacja, z racji na odplyw..) i lezala w szpitalu (taka procedura) dziwie sie jej bo jest bezposrednio zwiazana ze srodowiskiem medycznym. sorry ze walnelam takei kazanko, ale jak czytam "dobre rady" kogos z drugiej strony monitora, to mi czasem wlos na glowie staje studiuje medycyne, moze dodatrkowo dlatego tak na mnie to dziala:) bardzo serdecznie pozdrawiam i zycze wesolych swiat

Gość sdjhsjdh
ja tez mam tak i zdaje mi sie ze jest to normalne

Gość co to moze byc
dzieki i tez zycze wesolych swiat;)zglosze sie do dermatologa;)

Gość BUUUUUNIAAAAA
Kitkamietka, wiesz ja mam takie problemy, na twarzy często pojawiają mi się takie niby pryszcze ale wyglądem bardziej przypominają właśnie czyraki (pojawiają sie w okolicy oka, najczęsciej pod okiem bliżej nosa). Czasami je wygniatam żeby szybciej ropa wyszła... czy to jest niebezpieczne?... Z czego to się właściwie robi. Dodam że mam 26 lat, i zawsze miałam dosyć uporczywe problemy z cerą...

Gość do BUUNIII
czy ty w ogóle umiesz czytać??? :O

Gość szareeek
no też mam pryszcze na sutkach, ale myśle że to nic poważnego, wycisnełem to i raczej nic nie będzie, ponieważ wielu kumpli ma to samo :D