Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onn*-

dlaczego tak trudno poznać właściwą dziewczynę?

Polecane posty

Gość onn*-

zawsze wychodzi duża różnica charakterów i wszystko się sypie

Gość a ja tak powiem
moze musisz jeszcze poczekac

bo milosc wymaga odrobiny tolerancji i wspolnego dopasowywania sie a terazkazdy jest wielkm indywidualista i stawia tylko na siebie

Gość noelkaaa
Bo zamiast poznawać( poprzez rozmowę, spotkania) dziewczynę, wy faceci spotykacie się z ex panienami na noc, takimi co tyłka dają za prace, szukają łatwego życia poprzez znajomosci odpowiednich osósb i takich się radzicie, słuchacie ich, tacyscie im zaufanii, zawierzenie. Oceniacie te nowe dziewczyny przez pryzmat zdania innych i takich panien na 1 noc. A najlepsze jets to, że zamiast spotykać się i tworzyć związek z nową, wolicie wracać do ex panien na noc, po roku, po 2 itp. Ona ma korzysci- pracę, nowe układy, wy sex i kogos komu się zwierzacie, a ona potem to wykorzystuje. Nie warto... jak widac zajmować sobie czas ex panienami i to w dodadku na sex w zamian za korzysci np pracę itp Warto wyjść naprzeciw nowym:) Druga sprawa to ważne jets traktowanie tej drugiej osoby. Nie można rządzić kimś czy nim pomiatać no teraz się nie odezwę, teraz się nie spotkam, nie wyślę życzen urodiznowych niehc głupia siedzi i tęskni.. A gdyby to z Tobą ktos tak zrobił? jaki byłby raban nie? Ze zła, że się bawi itp że nie kocha Jak się czegoś wymaga od innych, wymaga się i stosuje się to również u siebie:)

Bo jak sie szuka to sie nie znajdzie:] musisz zyc.. poprostu.. predzej czy później ktoś się zjawi Przynajmniej ja w to wierze:P i mam nadzieje ,ze nie obudze sie joko 50 latnia stara panna i nie stwierdze że jednak się myliłam;)

Gość noelkaaa
boi ja jak na swój wiek:P doswiadczona zyciowo i umiejąca czytać z oczu i z gestów jestem:) a wyrachowanie i fałsz wyczuwam z daleka, z grymasu skosnych oczu, wulgarnych duzych ust i tego słuuuuuuuuuuchaj ja tu miałam bronic panie.. O majn god:O

Gość ja78
a dlaczego tak trudno poznać właściwego mężczyznę?

Gość parasolka100000000000
bo oni są zupełnie inni niż kobiety

Gość bo ludzi raczej
poznają się szybko np na dyskotece, w klubie a potem łóżko, związek a po miesiącu okazuje się że nie mogżna wytrzymać osobowości tej osoby :classic_cool: Przynajmniej ja tak to widzę :P

Gość w złych miejscach szukasz
ale w ogole niepotrezbnie szukasz,jak przestaniesz to się sama znajdzie:)

Gość noelkaaa
bo nie idą za głosem serca:)

Gość ha ................
A jaka to jest ta właściwa ? :-D

nie szukać czyli ktos wchodzi do lokalu a ty o ta ta bedzie ok i od razu ze na dziewczyne ale poczekac az zabije ci serce;):) wtedy byc z taką osobą:) jako para