Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zamysl

wszyscy mi mowia jaka jestem ladna

Polecane posty

Gość zamysl

ale widocznie kur..nie jestem taka ladna ze cale zycie sama od 25 lat...

Gość naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaavoie
może dlatego, że przeklinasz?

Gość zamysl
nie przeklinam przy innych osobach ale w myslach bo juz nie moge sluchac jaka jestem ladna nie ejstem ladna

Gość noelkaaa
nie masz stałej pracy i nie jesteś z mediów:) To dlatego:)

Gość noelkaaa
aha i nie masz figury angeliny joli:) zatem z 3 powodów jesteś sama:)

Gość zamysl
mam stala prace ale z mediow nie jestem czy to ma jakies znaczenie?

Gość zamysl
no figury angeliny nie mam ale mierze 177 cm, szczupla, dlugie wlosy a widze ze kompletnie nikt mnie nie chce to chyba wina charakteru??????

Gość zamysl
no i nie przesadzajmy, malo ktora dziewczyna ma figure angeliny ale duzo przecietnych dziewczyn ma super facetow to zapewne wina mego spaczonego charakteru:(

Przegrałaś życie :classic_cool::D A tak na serio, to tylko obca osoba może powiedzieć czy jesteś ładna;) Znajomym bym nie wierzył:O Pewnie jestes nudna albo niedostepna:P

Gość noelkaaa
charakteru? a wskaż mi kobiety, które kochają za nic? a wskaż mi te, które martwią się Nim czy mu ciepło, czy ma spękane usta, czy moze nie jest smutny? wiele by7 wymieniac:) A jak ktoś traktuje Cię jak wycieraczke do butów, to niehc sie nie dziwi, ze mowisz, ze cie to boli:)

Gość vcxer
ja cie nie znam wiec nie wiem czemu..Zreszta kazdy ma inny typ kobiety..

Gość no wiesz...znajomi nigdy ci
przykrości nie zrobią...

Gość vcxer
ja jestem wolny ,ale nikogo nie szukam ..Wole byc sam do konca zycia..

Jak było wspomniane, poszukaj na forum. Na serio to pisze:) Każdy sposób na poznanie jest dobry.

Gość noelkaaa
znajomi przykrości? no tak przykrośc robi zwykle ta ukochana osoba, odgrywając się np ubierze koszulkę z ex, idzie z nia na piwo, radzi jej itp Pokazuje, że tak naprawdę ta obecna jets nikim. A wszytsko co powie ex paniena na noc jets swiete. i to publicznie... bardzo przykre, bardzo bolące. A ex paniena na noc rozkazuje kiedy ma widziec corke, czy on dojrzał czy nie. Ale on jets zamiats rzec publicznie - zawsze jets sie gotowym na dziecko z ukochana osobą, a w innym przypadku trzeba to zaakcetowac. tak smao gwałt kobieta tez musi zaakaceptowac nikt nie mowi- wiesz musisz do tego dojrzec itp

vcxer---tez tak kiedyś myślałem:O,Lepiej zmień zdanie, bo potem może być już za późno:D Im będziesz starszy, tym będzie trudniej kogoś poznać.

Gość feeefaa
Bo wbrew temu co myślą hodowcy najrozmaitszych kompleksów, wygląd tak naprawdę ma stosunkowo mało wspólnego z powodzeniem. Jesteś prawodopodobnie zamknięta, nie potrafisz wyjśc do kogoś, poflirtować, trochę się ponarzucać, pochichotać głupio, otrzeć pupą, albo pomachać dekoltem. Tak to działa.

Gość noelkaaa
nie rób tego:) nie dawaj się klepać w tyłek, nie ocieraj się. Badz sobą:) tylko tak znajdziesz swoją połoweczkę:) jak zaczniesz się zmieniac nie znajdziesz jej lub nabijesz sobie guza:)

Gość jaka ja agata
To chyba ma malo wspolnego z uroda. Ja jestem srednio ladna ajakos udalo mi sie wyjsc za maz. Mialam tez kiedys na studiach kolezanke brzydka a do tego straszna jedza byla a wyszla za maz jako pierwsza i naprawde za fajnego chlopaka i jeszcze wpatrzonego w niajak w obraz. Mysle ze to bardziej kwestia osobowosci i by miec w sobie to "cos"

Gość noelkaaa
nie prawda Potem jets pytanie - a moze na kase leci. napewno leci, bo nie jest z mediów. Nie ma figury joli kolejny minus jest z neta minus, bo inni mają z klopa w lokalu;) nie ma stałej pracy - nie będziesz jej utryzmywać, inną tak, ale nie ją. Nie jest tego warta, poszukaj sobie innej. I facet szuka, a te trzyma na dystans z dali

Gość feeefaa
Sorry noelka, ale siedź w kącie i nie znajdą się. Wiem, co mówię, bo ja tez tak mam tylko że w moim przypadku to ciut więcej lat. Może mnie też zniesmaczać, jak inne laski wabią facetów, ale tak to działa. Tak jak w przyrodzie. Jak nie wyślesz sygnałów, feromonów i czego tam jeszcze, żaden samiec się tobą nie zainteresuje.

Gość noelkaaa
tak będę siedziec w kącie a i tak mnie znajdą:) Los mi sprzyjał. Wysyłałam feromowny słowem:) A ze on ce nił madre dziewczyny, sam kochał poezje, mowił - widze oczyma dusyz mojej:) za to go i gosia lubiła;) A zatem histroie miłosci są rózne:) Moja taka:) siedzenie w kącie duzo daje:)