Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

naczelna Lady in red

kto chce schudnąć ,pomogę

Polecane posty

Gość czytam kilka tematów
i smieję się jak, przysłowiowa norka, dziewczyny ubawiłam się dziś super, obśmiałam, czy może na kafe powinno byc jeszcze jedno forum, tematczne....... co radziła lady.... co wy na to?

a czy z tym lizaniem żelaza to mogę poczekać do przymrozków, może będzie lepsze efekt

Gość tylko rady
swietny pomysł,jestem za :D

Gość tylko rady
dodzia najlepiej jak jezor przymarznie ,potrzyma ze 3 godziny i ze strachu zapomnisz o głodzie :D

Gość tylko rady
czytam kilka tematów i smieję się jak, przysłowiowa norka, dziewczyny ubawiłam się dziś super, obśmiałam, czy może na kafe powinno byc jeszcze jedno forum, tematczne....... co radziła lady.... co wy na to?" 1 2 jestem za :)

Gość tylko rady
musicie mi wybaczyc ale muszę rozwiesic swoje uprane gatki,są tak wielkie ,że zajmie mi to conajmniej godzinę,przypinam je na dole 10 spinaczami ,koncze na strychu kolejnymi,czasem służa jako namiot 20 osobowy,mają wszechstronne zastosowanie miłej nocki chudziny moje :D

jak tam tluscioszki? podjadlo sie tych chipsikow przed komputerkiem co? oj i czekoladka zagryzlo, oj i jeszcze kanapeczke sie zjadlo. i kisielek, dietetyczny, bo prawie sama woda, tylko 5 lyzek cukru. oj, i taki brzuszek teraz pelny, ze hoho i ciezko ruszyc grube dupeczki sprzed komputerkow, oj ciezko. to trzeba sie powyzywac na innych, oj trzeba. bo jutro znowu staniecie na wadze spasione prosiaki i zoabczycie kilo wiecej. i wtedy kazda z was przyleci na kafe i zalozy temacik pod jednym z ponizszych tytulow: -od jutra 1000 kcal -od jutra zero kolacji -od jutra 500 kcal -odjutra glodowka -nie moge patrzec na swoje grube dupsko -nie dam rady wejsc po schodach - pomozcie -od jutra kopehaska, amerykanska, kapusciana, srana ... -przechodze na bulimie -od jutra anoreksja po trzech dniach kazdy z tych topikow umrze, poniewaz kazda z was, z edziem i naczelna na czele otowrzy lodowke i wymiecie wszytko co zostalo ze swiat. a potem pojdzie do sklepu, kupi bulki, ser, krowki, mandaerynki, czekoladki, lizaki, jogurty i wpieprzy to w ciagu godziny. nastepnie przyjdzie na kafeterie i zalozy topik zaczynajacy sie od slow podobnych do: -nienawidze siebie -znowu wytrzymalam tylko pol dnia -zezarlam wszytko co bylo w lodowce i karme dla psa -teraz juz na pewno schudne 20 kilo w tydzien a moze po prostu wejdzie na kafe i bedzie po mnie jechac, bo osmielam sie dac inne rady niz powszechnie obowiazujace umartwianie sie. wszytkim tym, ktorzy nie wierza, ze diete zalewdil lekarz polecam sie wybrac do jakiegos, najlepiej psychiatry. nikomu nrzuca swojej metody. jakos nie przypomina mi sie, zebym nad kimkolwiek stala i mowila \"zryj tlusciochu 1500 kcal bo inaczej nigdy nie schudniesz\" nie, ja po prostu mowie, ze to dobra i skuteczna metoda, choc wymagajaca czasu i poswiecenia, w tym sensie, ze trzeba ruszyc tluste cielsko sprzed kompa czy telewizora i pocwiczyc troche, spocic sie itd. oczywiscie wiekszosc chce sie odchudzic sama dieta i popada we frustracje, kiedy im nie wychodzi. mi sie udalo, jestem zadowolona i jak mi sie znowu zechce to schudne jeszcze pare kilo. wage prawdopodobnie utrzymam bo zmienilam nawyki.

Gość marrymarry
sorry ale patrzac na to co masz napisane w stopce to ty jestes grubasem :( a tak w ogole to spadaj

Gość marrymarry
i czemu wyzywasz innych od tlusciochow???!!! widac sama masz kompleksy na tym punkcie

Ale wy macie zryte łby, dziewczyna sie stara a wy tylko jezdzic po niej umiecie. I jedno słowo do tej co mowi ze Lady jest gruba. przy 168 majac 68 kg nie mamy do czynnienia z osoba gruba, tylko z lekka nadwaga, a według BMI waga miesci sie w normie. Pewnie was boli ze mozna schudnac nie glodujac sie calymi dniami a potem rzucac sie na jedzenie

Gość merrymerry
a czemu uwazasz ze ja sie glodze albo rzucam na jedzenie?? jem ok600 kcal dziennie juz od dlugiego czasu i czuje sie dobrze, na pewno nie jestem glodna. dlatego wkurza mnie wkladanie wszystkich do jednego wora.i nie jestem tlusta (mam tyle zwrostu co ty i waze 50 kg) gratuluje utaty kg ale uwierz ze nie dla kazdego spozywanie 1500-2000 kalorii dziennie jest dobre - ja bym po tym przytyla i czula sie nazarta jak swinia :P juz dobrze, dobrze - wesolych swiat!:)

pewnie ze wesolych. ale 600 kcal to malo. tylko, ze widzisz, ty masz ta przewage nad innymi, ze jesz tak dluzszy czas, przywyczailas sie do tego i jest ci z tym dobrze, nie rzucasz sie na jedzenie. ale na kafeterii siedzi mnostwo dziewczyn ktore maja problem z jedzeniem bo nie da sie ukryc ze tyje sie od jedzenia a nie od powietrza. ja tez kiedys jadlam bardzo malo, srednio 800-900 kcal na miesiac. ale czulam sie slaba i co najgorsze tylam od byle ciastka bo raz ze mam niedoczynnosc tarczycy, a dwa, ze metabolizm na takiej diecie pracuje na zwolnionych obrotach. jesli sie szybko skoczy z 1000 na 1500 to jasne, ze mozna przytyc. ale prawda jest taka, ze jak ktos je codziennie 5000 kcal i nadle chce tysiac to robi sobie krzywde bo na takiej diecie wytrzyma do konca moze 1% wszytkich ktorzy zaczynaja. dlatego radzenie takim ludziom, zeby zeszli najpierw o 1000 kcal jest o niebo rozsadniesze, maja wieksza szanse na trwale rezulataty. bo co z odchudzania jesli za miesiac wraca wszytko co sie zrzucilo i jeszcze 5 kilo. i wlasnie ka kazdym razem jest o te 5 kilo trudniej. wiem z wlasnego doswiadczenia, a zaczelam sie odchudzac kilka late temu ... wazac 65 kilo. bardzo pieknie i szybko dobilam do 79. ale generalnie mysle, ze nie bede juz dawac zadnych rad. zostawie to tym co radza 500 kcal, zamiast 1500 i duzo ruchu ;) wesolych wszytkim.

no widzisz kazdy jest inny. Dla mnie spozywanie 2000 kcal jest norma przy ktorej waga mi stoi, gdybym jadla mnie to predzej czy pozniej przy mojej pracy bym padla z wycienczenia lub w anemie bym popadla. Czytalam kiedys co pisala Lady i sie zgadzam jesli ktos zakonczy odchudzanie to powinnien stopniowo wracac do spozywania ok 1500-2000 kalorii bo to jest normalne zapotrzebowanie naszego organizmu. Ale kazdy uczy sie na wlasnych bledach i sam dojdzie do tego przy ilu kaloriach jego waga ani nie spada a nie nie tyje. To tyle co mam do powiedzenia na ten tematu. Wesłołych Świat i wielkiego obzarstwa (w postaci 300 czy 3000 kcal) :P

Gość to nie sledz
bez bicia i wyzywania dziouchy :D Swieta tuz tuz ,pzdr

Gość kama-20
Co za bzdury! jak mozna jesc slodycze tlust rzeczy nie cwiczyc i chudnac hmmm:P

Gość odchudzonaaaaaaaaaaaaaaaa
lady nieładnie wyzywac od prosiakow ,a fe,brzydal z ciebie

Gość odchudzonaaaaaaaaaaaaaaaa
chyba ci "p" nie wyszlo :P

Gość kiszka blada
zryjcie tłuste i chudnijta

Gość lolP
od zawsze byłam gruba ale od niedawna przeszłam na djete 600kcal dziennie no i w przeciągu 2 dni leci mi 1kg zaczełam się odchudzać na serio kilka dni temu gdyż ważyłam 65,5 kg przy wzroście 152cm po kilku dniach djetki zleciało mi 2,5 kg a waga wciąż maleje najpierw zaczełam od środków przeczyszczających ale mocno z nimi przesadziłam i...miałam potworną srake ,mdlałam i tp. uważam że to co mówi lady na temat tłustych prosiaków to prawda ...brutalna ale motywuje o to 5 powodów dla których warto być szczupłą: 1)możesz chodzić w karzdym ciuszku bo wszystkie dobrze na tobie leżą i nie pogrubiają cię. 2)możesz bez problemu przecisnąć się pomiędzy ciasno ustawionymi krzesłami. 3)grubasy z żalem patrzą na ciebie mówiąc sobie: ale ona chuda ja też tak chce. 3)nie możesz opędzić się od chłopaków bo oni (większość) lecą na odstające bioderka. 4)nie wstydzisz się swojego ogromnego cielska i na plaży możesz śmiało szaleć w skompym bikini 5)karzdy kto widziała cię przed djetą widząc cię po niej mówi jak świetnie wyglądasz to mnie bardzo motywuje i pomaga w dalszym chudnięciu

Gość ta dieta podobno

Gość dotca
dla mnie te 1500 kcal to też trochę dużo ale modyfikuję ją sobie do 1000 kcal !! w końcu tu nikt nie narzuca i nie zmusza PEŁNA ANONIMOWOŚĆ przecież forum służy do udzielania sobie rad, a ja od dłuższego czasu tylko krytykę tu czytam i licytacje kto komu dokopie Jak komuś sie uda schudnąć no to super! Niech poradzi jak to zrobił jesli to na mnie nie podziała szukam porad innej osoby Tylko już nie pamiętamy po co jest forum . . . smutne . . . . Powinni na 2 tygodnie zamknąć wsystkie fora, jak by się zatęsknilo za nielicznymi tutaj ciepłymi słowami to z głowy by wyparowała polska "żółć"

Gość stary ten temat
ale widze ze niektore dziewczyny byly zalosne, one pewnie dalej zmagaja sie z nadwaga po efekcie jo jo a lady osiagnela swoj cel i sie go trzyma (tak sadze)

Gość mysl
Kady jest inny i ma inna przemianę materii niema uniwersalnej zasady co do ilości kcl dla każdego jest on inna to tak jakby powiedzieć ze kobieta w biurze potrzebuje takiej samej dawki energetycznej co górnik i nie dla każdego 600 to odpowiednia ilość

Ja bym chciała schudnac tak tylko 5 kilo i ti mi starczy tylko przy mojej malej corci tego sie nie da. mamy corka i tylko na rece i na rece czasem nie da mi chwili wytchnienia. i jak tu mam cwiczyc? malo juz jem i ograniczylam cukier w organizmie...