Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jagutka

Co sadzicie o skutecznosci tabletek Harmonet?

Polecane posty

Za kilka dni zaczynam brac tabletki Harmonet sa to moje pierwsze tabletki antykoncepcyjne.. troche sie juz o nich naczytalam. Boje sie nie ktorych skutkow ubocznych... czy ktoras z was brala je juz i moze mi troche o nich powiedziec?

Gość ellfik
ja je biore 1, 5 roku:) skuteczne w 100% i zero efektów ubocznych:)

Bralam. Byly na tyle skuteczne ze nie mam zadnych bobaskow. I ogolnie bardzo dobrze sie czulam z tymi tabletkami. Nie mialam zadnych skutkow ubocznych. Po jakims roku i przerwie w braniu proszkow pani gin przepisala mi jakies inne tabletki (wyleciala mi teraz nazwa z glowy) i spadlo mi libido kompletnie. To zalezy od organizmu kobiety. Jak bedziesz odczuwala jakies dolegliwosci, zglos to do swojego lekarza. Sprobujesz wtedy z innymi tabletkami :)

Wyczytalam o nich w opiniach innych dziewczyn ze bardzo czesto powoduja jeszcze wiekszy stres.. i sprawiaja ze wszystko i wszyscy dookola zaczynaja denerwowac.. a tego bym nie chciala bo i tak jestem juz wystarczajaco wybuchowa..:P

ja biore Harmonet od wrzesnia, ale przerzucam sie na Microgynon, ktory juz wczesniej kiedys bralam... Harmonet jest skuteczny ale zupelnie spadla mi ochota na seks (a zawsze mialam bardzo duza) no i czesto mialam kłucie w sercu (co rowniez sie nigdy nie zdazalo, dopiero gdy zaczelam brac Harmonet). Oczywiscie kazdy reaguje inaczej, mi akurat nie pasuja...

mam jeszcze jedno pytanie.. przy stosujac te tabletki moge palic papierosy? bo niestety jestem nalogowcem chyba juz i trudno by mi bylo rzucic tak z dnia na dzien...co o tym myslicie? czy te palenie nie bedzie powodowalo jakis nie zamierzonych skutkow?

Palenie podczas brania tabltek anty powoduje zwiększenie szansy na zakezepicę udar i zawał.