Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zabka*

czy ktos mial lub slyszal o splaszczonym pecherzyku ciazowym?

Polecane posty

Gość zabka*

moja kumpela jest niecaly miesiac w ciazy gin powiedzial ze zarodek pecherzyk jest lekko splaszczony czy to moze byc cos groznego? bo sie obawiamy

Witam!!! Pęcherzyki są różne, mój na przykład był podłużny co trochę zadziwiło lekarza.Urodziłam duże 4 kg dziecko w pełni donoszone i zdrowiutkie.Myślę,że nie jest to żadną wadą i nie należy się przejmować.Głowa do góry;-))Powodzenia!!!Niech fasolka zdrowo się rozwija. WESOŁYCH ŚWIĄT!!!!

Gość zabka*
dzieki no wlasnie lekarz mowi ze to albo za wczesnie i dlatego tak wyglada albo cos nie tak niektore plody podobno umieraja jak sa splaszczone bo to niedobrze i sie zarodek nie rozwija

Gość zabka*
owniez wesolych swiat :)

Gość up.........

Gość _d_
Toscie mnie nastraszyly z tym splaszczonym zarodkiem... Moj tez jest splaszczony, ale serduszko bilo :) Ale czy to znaczy, ze moze byc cos jeszcze nie tak?? ...a mialy to byc spokojne swieta...

Gość moja szwagierka
miała spłaszczony, jedna pani konował już chciała usuwać ale poczekali na lepszego fachowca, który stwierdził, że będzie wszystko oki - dziewczynka ma 7 lat i jest zdrowiutka. Wesołych Świąt.

Gość _d_
Ech tak sie zestresowalam ze teraz dopiero widze, ze sie pomylilam... Oczywiscie nie chodzi mi o splaszczony zarodek tylko splaszczony pecherzyk ciazowy... Czy jesli widzialam bijace serduszko w pod koniec 8 tyg ciazy, a pecherzyk byl splaszczony to moze cos grozic mojemu Malenstwu??

Gość _d_
nikt nie slyszal??

Gość nowa346
ja mam spalczony :) ale to chyba nie ma zadnego znaczenia