Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andzia2006

w ktorym dniu test ciążowy?

Polecane posty

Gość andzia2006

mam pytanie...w ktorym dniu mialyscie pozytywny wynik testu ciążowego??? u mnie dzis 29dc i jedna kreska:( nie wiem w ktorym dniu powinna juz byc na 100% piszcie prosze!!!!!

ja zrobiłam po 3 dniu spodziewanej miesiaczki wynik był pozytywny II kreski bardzo wyraźne

Gość andzia2006
chcialabym jutro rano 2 kreski:(

Andzia, poczeka jeszcze może z tym testem;). Poczeka aż zacznie się spóźniac okres;). Poradziłabym Ci betę, ale teraz przed świetami to raczej nigdzie nie zrobisz...

Gość liliannaaa
ja dzis mam 35dc i tez nie ma dwoch kresek:( tez chcialabym wiedziec kiedy wam pokazala sie druga kreska?

Gość brutalne ale ... prawdziwe
w pierwszym dniu spodziewanej miesiączki najwcześniej, jeżeli test mówi że ciąży niema a został przprowadzony prawidłowo - to niema jej - dla niektórych - niestety niema :( opóźnienie może być spowodowane różnymi czynnikami .... wiele już przeżyłam i niema co szaleć z betą - tylko wyluzować i działać dalej - powodzenia - oczekujące

Gość olailka
ja zrobilam na 4 dni przed @ -cykle 28 dniowe i wyszla bardzo slaba II kreska, nst dnia byla juz bardziej wyrazna

ja zrobiłam test jak okres spóźniał mi sie 10 dni, w 40dc, to II krecha była bardziej mocna od tej kontrolnej

Mi wyszły dwie słabe kreski po 4 dniu spodziewanej miesiaczki. Powtórzyłam w 9 dniu i wyszły już mocne. Ps.Są w stopce. Nie przejmuj się wszystko napewno będzie dobrze.