Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

evanikaa

SZCZECIN - gdzie najlepiej rodzić??

Polecane posty

Wiem, że zostało mi jeszcze trochę czasu, ale ostatnim artykule w gazecie Wyborczej \"Rodzić po ludzku\" zaczęłam się zastanawiać nad szpitalem w Zdrojach. Czy jest tego wart, czy są jakieś inne godne polecenia, czy może w Stargardzie Szczec??

hej :) Ja rodziłam w Gryfinie - Mały Powiatowy Szpital .... Polecam Tobie serdecznie !!! Bedziesz czuła sie jak w prywatnej klinice .... Mało pacjentek ...Poród rodzinny nic nie kosztuje ... Ogólnie same plusy ! Nie spotkalam zadnej wrednej \"piguły\" połozne I klasa ! Lekarze w porzadku ... Czysciusienko ...sterylnie ...kultularnie ... Naprawde polecam...! O Zdrojach tez słyszałam duzo pozytywów :)🖐️ Wesołych Świat !

hmm do Gryfina mam troszkę dalej niż do Szczecina...Ze Stargardu moge nie zdążyć. Haha. ;)

Rozumiem ;) Jest tu kilka fajnych mam ze Szczecina -- moze ci cos doradza :)😘

Gość justaaaaaaaaa
ja najprawdopodobniej bede rodzic na Pomorzanach bo tam pracuje mojego narzeczonego ciocia slyszalam ze jest to ponoc dobry szpital moze ktos wie o nim cos wiecej?

Gość kfffffffffffiatek
polecam szpital w policach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja rodziłam na Pomorzanach i wszystko było ok, poród rodzinny 20 zł najtaniej w Szczecinie i żadnych problemów, sale porodowe jednoosobowe, mąż traktowany życzliwie, nikt łachy nie robi, sympatycznie i fachowo. Dziecko po obmyciu i zważeniu pod okiem taty wraca do Ciebie i już razem zawożą na salę, tam czeka pediatra, przy tobie bada, szczepi, kąpie, dziecko jest cały czas razem z Tobą .Udzielają szczegółowych informacji na każdy temat. Koleżanka rodziła w tym roku w czerwcu w Zdrojach i była strasznie niezadowolona mimo, że jej lekarz tam pracuje, miała cesarkę i wypisała się wcześniej na własną prośbę, twierdziła, że pielęgniarki miały wszystko w dupie, nawet to jak zemdlała w drodze do toalety. Nie wiem ile w tym prawdy, ale raczej malkontentką nie jest.

Gość pilonic
Hej, moze jakieś nowe informacje, Czy w Gryufinie nadal tak super? Mi tez obiło się o uszy, że mały natłok i dobrze tam pojechać. A moze ktoś rodził w domu?

mieszkam koło Gryfina większość moich znajomych tam rodziła od czasu mojego porodu ; ] każda sobie chwali szczególnie fakt ,że nie ma tak dużo pacjentek ... ja na sali leżałam z 1 dziewczyna, i 7-8 łóżek pustych :D konsekwentnie polecam Gryfinski szpital !

mieszkam koło Gryfina większość moich znajomych tam rodziła od czasu mojego porodu ; ] każda sobie chwali szczególnie fakt ,że nie ma tak dużo pacjentek ... ja na sali leżałam z 1 dziewczyna, i 7-8 łóżek pustych :D konsekwentnie polecam Gryfinski szpital !

Gość jio
na pomorzanach polecam...

Gość mama Patryka
Dziewczyny ja rodziłam w sierpniu 2010 w szpitalu na Pomorzanach. Miałam rodzic w szpitalu w Zdrojach, bo tak wszyscy chwalili...ale jak jeżdziłam na KTG do Zdroji to zawsze spotkałam sie z niemiłą obsługa, ale mimo tego uparcie chciałam tam rodzic. Los pokierował mnie jednak do szpitala na Pomorzanach, bo tam miałam najbliżej. I wiecie co? Wcale nie żałuje, naprawde od razu od wejsci miłe zaskoczenie, miły lekarz, miła położna, na sali porodowej naprawde fachowa opieka, kilku lekarzy, wspaniała położna, czułam ze ci ludzie sa tam dla mnie, wspieraja mnie. Naprawde polecam ten szpital, warunki do przebywania w połogu naprawde dobrem jestem przeczulona na temat czystoci i powiem wam ze pokoje czyste, lazienki tez, no moze toalety mogłyby byc ladniejsze ale bez przesady to nie hotel, jestes tam kilka dni i wracacasz do siebie. Gdy lezałam na sali połogowej połozne były bardzo pomocne, same myły maluchów (uczyły niedoswiadczone mamy), gdy tylko potrzebowalam pomocy w nocy dzwonilam i zaraz były, mimo tego ze tyle porodów było tego dnia i mialy kupe roboty. Pieluchy i srodki kosmetyczne trzeba miec swoje, ciuszki daja na wstepie a potem juz swoje. Oczywiscie jak nie miałam kremu to mi połozne uzyczyły. Wkłady poporodowe, lignine daja ze szpitala. Obiady całkiem dobre. Polecam pomorzany!!!!

Ja urodziłam dwoje dzieci ( pierwsze w 2009r a drugie w lutym tego roku)na pomorzanach i powiem szczerze, że byłam bardzo zadowolona. Czułam się dosłownie jak w domu! opieka świetna, lekarze, położne... a opieka poporodowa nie do opisania. Aż trudno było uwierzyć że to państwowy szpital. Naprawdę polecam.

Gość Witajcie

Witajcie jestem z Gryfic i chcialabym rodzić na zdrojach  pokierujcie mnie bo nie wiem od czego zacząć. Jest 100 km ode mnie a w ostatniej chwili raczej nie zdążę tam dojechać. Czy jest jakieś inne rozwiązanie żeby np wcześniej się umówić i rodzić. Jak to wygląda. Dziękuję za odpowiedzi