Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kakakkakakk

obrażalski facet - czy wasi tez tacy są?

Polecane posty

Gość kakakkakakk

nie wiem czy to normalne ale mój chłopak non stop sie obraża....fakt,wczoraj rzuciłam mu słuchawką ale tak mnie zdenerwował że niestety nie wytrzyamałam.....dziś dopiero zadzwonił o 15 i powiedział ,że czeka na przeprosiny i rozłacza się...wrzeszcy na mnie tylko i rzuca teksty typu sram na ciebie i straszy,że go nie zobacze przez całe święta.....czy to normalne????bo wydaje mi sie ,że chyba nie...

Gość dgdfg
Jakby moj facet powiedział do mnie sram na ciebie to wiecej by mnie nie zobaczył.Wogole jak mozna tak powiedziec do osoy z ktora sie jest?To chyba nie jest zdrowy zwiazek

Gość Jak on sra na ciebie ...
to ty sraj na niego i zamien go na lepszy model... To zwykly cham nie wart twojego zainteresowania. Powiem tobie, że nigdy, przenigdy nie byłabym z takim facetem nawet gdyby był cały ze złota i diamentów ... taki typ nie ma u mnie żadnych szans. Jak chcesz być jego popychadłem to twoja sprawa i wtedy nie narzekaj

Gość Nie dzwon do niego ...
a jak on zadzwoni to powiedz, że nie będziesz z nim rozmawiac az ciebie nie przeprosi za swoje chamskie zachowanie i jak jeszcze raz to się powtórzy to powiecie sobie ŻEGNAJ ZOBACZYSZ albo się zmieni jak mu na tobie zależy, pomysli i zrozumie, że nie pozwolisz sobie na takie traktowanie, albo z tej mąki nie bedzie chleba i wtedy powinnas się tylko z tego cieszyć. Nie pozwól zeby ciebie tak traktował i najwazniejsze BĄDŹ KONSEKWENTNA bo inaczej masz przerąbane, pozdrawiam :-D

Gość uuuuuuuppppppppppppppppp

Gość PRwookacja i to kiepska
bo aż takich idiotek to nie ma

Gość kakakkakakk
Zadzwoniłam do niego w końcu, nie zniosłam tej cholernej ciszy... :o najpierw kilka razy odwiesił połączenie, a potem, po moich smsach w końcu zdecydował się odebrać. Porozmawialiśmy i tak mna zakręcił, że dostrzeglam w tej sytuacji swoją winę. Wprawdzie on nie jest święty, ale kto z nas jest? Dzięki temu nie mam do końca zepsutych swiąt i sylwestra, na który przecież razem idzeimy. Ech...

Gość kolkolio
Sami sobie ustalamy standarty zachowan.U nich to normalne ,ze sie obrazaja niewybrednymi epitetami. U mnie sasiedzi w Wigilie tez na cala okolice wyzywali sie od k..w,od ch..ow pier...ych.Takie swojskie klimaty.

Gość kolkolio
standardy

Gość Dziewczyno ...
masz przerąbane, nie cenisz się i na widok faceta przebierasz nogami... Powiem tobie, że nic dobrego z tej mąki nie wyjdzie, mu na tobie po prostu nie zależy, nie widzisz tego ? Może najwyzszy czas zebyś ściągnęła z oczu różowe okulary No ale to twoje życie i twoja sprawa, w każdym razie współczuję, bo wiem że przebudzenie twoje bedzie okrutne, sama tego chcesz

Gość lucyferzyca jghjfh