Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pod wrazeniem

chcialo mi sie siku

Polecane posty

Gość pod wrazeniem

jestem dziewica i pierwszy raz w zyciu wlozylam sobie palec do cipki i to nie tak troche ale wszedl mi tam prawie caly- czy to nie dziwne ze caly mi sie tam zmiescil? i jak juz mialam ten palec tam w cipce to mialam wrazenie ze sie zaraz zsikam nagle czulam sie jakby mi sie strasznie chcialo siku mimo ze chwile wczesniej sei zalatwilam czy to normalne? wystraszylam sie tego ze jak bede uprawiala seks z facetem to sie zsikam nie wiem czy mi sie tylko wydawalo i czy gdybym nie przestala to czy bym sie nei zsikala napiszcie cos prosze

Gość przeklejam......
23.12] 16:46 pod wrazeniem jestem dziewica i pierwszy raz w zyciu wlozylam sobie palec do cipki i to nie tak troche ale wszedl mi tam prawie caly- czy to nie dziwne ze caly mi sie tam zmiescil? i jak juz mialam ten palec tam w cipce to mialam wrazenie ze sie zaraz zsikam nagle czulam sie jakby mi sie strasznie chcialo siku mimo ze chwile wczesniej sei zalatwilam czy to normalne? wystraszylam sie tego ze jak bede uprawiala seks z facetem to sie zsikam nie wiem czy mi sie tylko wydawalo i czy gdybym nie przestala to czy bym sie nei zsikala napiszcie cos prosze 16:48 dziecinko ile masz lat? 16:49 pod wrazeniem a istnieje cos takiego jak opoznione sikanie? ja bym chciala sie nauczyc zebym nie zasiusiala mojego misiaka musze sie nauczyc bo bedzie wstyd i nie bede z nim wiecej sie kochac! 16:50 pod wrazeniem 20 16:51 musztarda Oczywiście, że jest opóźnione sikanie, podobnie jak wiele innych: opóźniony wytrysk, opóźniony pociąg, opóźniony rozwój... 16:51 pod wrazeniem albo nie bede klamac i tak nikt mnie nie zna tutaj 16... prosze tylko nie smiejce sie ze mnie 16:52 pod wrazeniem 20 i pytam powaznie moglby ktos odpowiedziec bez robienia sobie zartow? 16:53 pod wrazeniem musztarda, zrozumialam ta przykra dla mnie uwage jestes strasznie ostra, ale smierdzisz chrzanem

Gość pod wrazeniem
??????????????????????????????

Dobra pytanie jak najbardziej głupie, ale pomóżmy tej dziewicy:) To normalne, że miałaś takie uczucie, nie bój się, nie zsiusiasz się!

OLIWKA co Ty gadasz? ;p no nie powiesz mi, że to jest normalne? to jak masz tampona w sobie to też ciągle chce Ci się siku? jak to się mówi.. głupie pytanie, to i głupia odpowiedź

jose, to może mieć miejsce tylko jeśli jest nacisk na cewkę moczową. Ale przecież jak się cokolwiek wkłada do pochwy to nie musi to naciskać na cewkę. Przestańcie bajki opowiadać ;]

Gość jestem kobietkąąąąą
Witam!!! Olivka ma rację. Ja miałam podobne odczucia, ale podczas stosunku w określonych pozycjach. Oczywiście towarzyszyło mi to głownie na poczatku, w wyniku troszkę problemów z rozluźnieniem się, ale jest pozycja, w której zostało mi to do tej pory. Poprostu w wyniku ucisku na pęcherz i stymulacji przedniej ściany pochwy może takie odczucie się pojawić. Być może akurat dziewczyna tak "trafiła" Pozdrawiam

to może Oliwka by napisała jaśniej, to wtedy się pod tym podpiszę. Ale iona zasugerowała, że za każdym razem odczuwa się parcie na pęcherz, a to totalna bzdura. Nie piszę, że to się nie zdarza, ale nie jest to normą, że przy każdym włożeniu palca, penisa, czy czegokolwiek chce się siku. BO TO BZDURA.

Nie sugerowałam że za każdym razem się to czuję, ale że to normalne że to czuła, jest młoda, jest dziewica i ma wąską pochwe, robiła to pierwszy raz więc mogło jej się zdarzyc takie uczucie. Też to mam podczas niektórych pozycji podczas sexu ale nie mówię, że zawsze. Podczas wkładania tamponów napewno nie, bo są one praktycznie nie wyczuwalne!

no i teraz jak doprecyzowałaś to wszystko jest jasne i klarowne, także dla dziewicy, która bałaby się seksu i uczucia pełnego pęcherza. :)