Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamana31

Trzech facetów wyznało mi miłość...jestem w kropce!!!

Polecane posty

Gość Załamana31

Przez długi okres w moim życiu nie działo sie nic....Jakiś czas temu zaczęłam spotykać z jednym facetem,po dwóch miesiącach wyznał miłość(ja też się w Nim zakochałam),ale nasz związek raczej nie ma przyszłosci(jest chorobliwie zazdrosnya ja lubię chodzic swoimi ścieżkami)....jakies trzy tygodnie miłośc wyznał mi kolega w ktorym kiedyś sie podkochiwalam i facet z ktorym kilka razy spotkalismy sie na kawie....Każdy z Nich twierdzi,że nie da za wygraną.... A ja mam mentlik w głowie...kazdy z nich macos co mnie pociaga...Kocham tego faceta z ktorym jestem,ale strasznie meczę się w tym zwiazku ,stałam się nerwowa... Doradzcie ....proszę

Gość dzial poradCosmopolitan
Droga zalamana 31, na poczatek proponujemy kupno slownika ortograficznego i kostki do gry. Slownik przeznaczysz do nauki ortografi, natomiast kostka pomoze Ci w wyborze odpowiedniego partnera. upewniej się rpzedtem jednak, ze zadenz tych trzech nie wyznal milosci równolegle trzem innym kobietom. Kiedy juz bedziesz tego pewna mozesz decydowac (przy pomocy kostki do gry) z kim chcesz spędzić zycie. Ze swiatecznymi pozdrowieniami, Twoja Redakcja;)🌻

Gość AgaZ
Dobre dobre..hehh dzial porad pojechal jak si epatrzy po zalamanej 31;D hehe ladny polew mialm czytajac,..aczkolwiek popieram pomysl calkowicie ;p

Gość choinka___
a co was tak smieszy, ze dziewczyna ma powodzenie, a nie siedzi w kuchni, tudziez w lazience, gotuje, sprzata i pierze mężowe skarpetki. Wybor no coz trudny, ale to juz nie do nas pytanie chyba

ustal grafik,może jakieś zawody sprawnościowe... i przestaniesz być w kropce

Gość Ferdek
a ktory z nich daje Ci najwiecej przyjemności w czasie sexu? wybierz wlasnie tego bo SeX to az 60% udanego zwiazku ;) pozdrawiam

Ferdek,masz rację,dodam tylko żeby lubiał alkohol, bo abstynencja to straszne zboczenie...

Gość ja też tak kiedyś miałam
wybrałąm tego którego mi serce podpowiadało