Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beznadziejny przypadek

Coraz bardziej oddalam się od męża...

Polecane posty

Gość jamainka
poprostu założył Ci obrożę i już go nie obchodzisz a co by było, gdybyś wyprowadziła się np. do rodziców na jakiś czas? może wtedy zacząłby tęsknić i dotarłoby do niego, że źle Cię traktował

jamainka---> mieszkamy z moimi rodzicami. Tzn oni na dole, a my na górze. Także nie mam za bardzow gdzie zwiać :( Moim rodzicom nie mówię o tym, jak nam sie układa (nie mam z nimi najlepszych stosunków). Poza tym nie uwierzyliby mi chyba. Uwazają go za milego, spokojnego, kulturalnego faceta. Bo takie sprawia pozory....

Gość o *******
Boże, współczuje Ci! Mam to samo! Znałam się z mężem od 5 lat przed ślubem-wtedy było wprost idealnie. Poświęcał mi dużo czasu, mnóstwo uwagi. Odkąd jesteśmy małżeństwem zmienił się o 360stopni. Mamy półroczne dziecko-dla niego jest nawet ok. Mną się już wogóle nie interesuje, chyba że chodzi o sex-dobiera się codziennie!!! Ja nie mam ochoty na zbliżenia, czuje się źle, samotnie, strasznie! natomiast tak jak u Ciebie-wobec swojej rodziny jest kochany, punktualny i ciągle do nich jeździ, nawet nie proponuje mi wspólnego wyjazdu, tylko stawia w sytuacji-"dziś jade do rodziców" A gdy ja chce jechać gdzieś, to nie pozwala :( :( Jestem osobą nerwową i nie daje sobą pomiatać, ani manipulować. między nami dochodzi coraz częściej do strasznych kłuti, a ostatnio nawet się wyzywamy. To jest niezdrowe! jak taki dobry, kochany, inteligentny człowiek, któtrego znalał ponad 5 lat mógł stać się taki zimny i nieczóły? kazdy go lubi, dziewczyny za nim latają, bo każdemu się wydaje ze to zajebisty gościu :( :( :(

Gość jamainka
poniekąd Cię rozumiem i bardzo mi Cię żal martwi mnie to, że być może po urodzeniu dzieciątka, tatuś (ten typ tak ma) poprostu będzie zazdrosny i dopiero wtedy poczujesz co to znaczy ignorancja i sknerstwo porozmawiaj z nim, może postrasz odejściem, sama nie wiem co Ci radzić, poprostu musi Cię znów szanować!

Gość o *******
ja też ostatnio postraszyłam rozwodem, przyniosłam papiery i pomgło na 1 dzień, później znowu to samo. Postraszyłam drugi i trzeci i teraz mi już nie wierzy, chyba się przyzwyczaił. Mimo to jaki dla mnie jest taki jest ale nadal go bardzo kocham, on mnie chyba już nie :( Pamiętam te cudowne lata, chwile które były piękne, niczym z bajki. każdy nam zazdrościł związku...a teraz porażka, koszmar.

o ------> no to witaj w klubie, mamy podobnie, jesli nie tak samo. Mój tez mi tylko komunikuje, ze jedzie do rodzicow, nie zapyta sie nawet, czy mam jakies inne plany na ten dzień. Ale w sumie nie przeszkadza mi to nawet, bo nie za bardzo lubię jego rodziców i wolalabym spotykac sie jak najrzadziej. Ja tez jestem strasznie nerwowa, często mu mówię prawdę prosto w twarz, ale do niego nic nie dociera. Ze mną nie chce nigdzie jezdzić, jak juz pisalam ciągle mnie pogania i wyśmiewa. Powiedzialam mu , ze po Świętach wybieram sie z kumpelą do knajpki na jakies jedzonko, a potem wyskoczymy moze gdzies potańczyć...Nawet nie zareagowal na moje słowa, chcesz to idz i po kłopocie!

Przepraszam Kochani, ale ja juz zmykam, bo mnie głowa rozbolała od tego zamartwiania się...:( Ale wpadnę niedługo, takze będę wdzięczna za wszelkie rady, napewno przeczytam. o----> nie dawaj mu się, walcz, ja tez będę :P Wszystkim zdrowych i spokonych Świąt :)

Gość o *******
ja też nie lubie rodziny mojego męża, a to wszystko od czasu gdy stał się taki. Gdy ja mówie mu o wyjściu, to nie chce mnie puścić, gdyż mam opiekować się dzieckiem, a on lata jak pies na każde zawołanie teściów i kolegów. Ale i tak pujde gdzieś w styczniu (nie dlatego ze tak bardzo chce) tylko po to aby zrobić mu na złość! Aha, przed każdym moim wyjściem na miasto sprawdza mi torebke! tzn. ile biore kasy i czy nie mam czasem tam jakiejś krótkiej spódniczki, w którą się gdzieś przebiore (tak robiłam za czasów panieńskich)

Gość o *******
Również życze zdrowych i pogodnych Świąt :) Nie dam się, mam mocny i ostry charakterek, buziaczki!

Gość babka z jajami
moj tez taki byl.. i po 3 latach dalam ku kopa w dupe.. nie ma co smeicia traktowac jak krola :P

Gość przerąbane faktycznie..
ja jestem po slubie z mężem 5 lat,znamy sie z 9.Jest fantastycznym facetem,jakbym los na loterii wygrała :-) owszem miewamy gorsze dni,nieraz bywa tak ze wydaje mi sie że nadajemy w dwóch różnych językach ;-) ale nigdy na nic nie żałowal mi pieniędzy,wymysliła bym chyba najbardziej zbędną rzecz żeby mi kupil i napewno by sie nie zawahał :-D i wogóle jest super... a co do twojego przypadku ..chyba bym nie wytrzymala z takim facetem i tez wydaje mi sie ze z czasem będzie coraz gorzej powodzenia

Gość pokemonek
współczuję.....na twoimmiejscu pewnego dnia poprostu wystawiłabym mu walizki za drzwi