Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Evelaa

pierwszy pocałunek...

Polecane posty

Gość Evelaa

Dziewczyny pomóżcie....od jakiegos czasu spotykam się z super chłopakiem...juz od dawna mam wielka ochotę pocałować go tylko nie wiem w jaki sposób to zrobić...czy wypada dziewczynie pierwszej wyjść z inicjatywą???? co zrobic żeby ten pierwszy pocałunek był niezapomnianym przeżyciem??? a może są jakieś specjalne "całuśne triki", które szczególnie kręcą chłopaków??(to pytanie do tych doświadczonych dziewczyn);] prosze o jakieś rady:)

Gość MADZiaaak
Całusne triki..hmm chlopak najbardziej ucieszyl by sie jakbys wzieła jego penisa do ust, taki całuśny oral...:)

Gość pomysł madzi napewno
zadziała:D;)

Gość Evelaa
eej no bez takich;) to napewno by zadziałało, ale nie tak od razu...może za jakis czas;p

Gość Inglott
Zbliż twarz do jego twarzy, popatrz mu głeboko w oczy a reszta potoczy się sama. Z dobrych rad - uważaj z nadmiarem szminki, błyszczyku itd - faceci tego nie lubia.

Gość cafe russo
hihi..ja np .lubie lekkie kąsanie warg:D i moj mezczyzna rowniez:P

Gość Evelaa
heh dzieki dzieki.....a jeszcze jedno może to głupie....ale co zrobić z językiem??

najważniejsze na początek - nie wpychaj mu od razu jęzora do ust... to jak na pierwszy raz całkiem zniesmacza drugą osobę, przynajmniej mnie zniesmaczyło, jak sięgam pamięcią.... do tych dawnych dawnych chwil ;) :P

Gość cafe russo
mhm/..kolezanka wyzej poruszyla wazna kwstie:) tez mialam z tym niemile doswiadczenie;) w sumie to moze odrazu nie musicie sie calowac tak..głeboko:) narazie delikatnie a potem somo wyjdzie:) gdybym miala wybierac to chcialabym zeby moj pierwszy pocalunek to bylo wlasnie takie, muskanie warg,przygryzanie ich,oblizywanie jezykiem(czyjis):P a nie od razu z jezorem:P

pierwszy pocałunek powinien być dla nas niezwykłym przeżyciem...delikantym, subtelnym i niezapomnianym... najlepiej sprawdza się delikatne muskanie warg... z jęzorkiem to polecam na nastepną randkę ;) powodzenia i miłych dreszczyków ;)

pierwszy pocałunek z moim facetem to było coś super :) przepychaliśmy się / biliśmy / \"chciał\" mnie zrzucić z zaśnieżonej górki... taka zabawa ;) a ja do niego \"może lepiej byś mnie pocałował?\" :D

Gość Ewelaa
no własnie...a jak wyglądał ten wasz pierwszy pocałunek???:)

Gość Ewelaa
no dziewczyny piszcie!!!;)

Gość alaska-kalifornia
Przepychanka na języki jest fajna .

Gość Evelaa
mam wieeeeeelkie uszy i lubie nimi machac :-o boje sie zeby nie pobic nimi mojego ukochanego Lechosława