Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamila1977

20 tydzień. Zapraszam!

Polecane posty

Gość Kamila1977

Witam! Która z Was jest w tym bądź zbliżonym tygodniu ciąży? Jak się czujecie? Widać coś po Was? Pozdrawiam! :)

hej;-)ja jestem w 20 tygodniu!mam termin na 7 maja a Ty??brzuszek mam nie wielki ale troszke juz zaokraglony!pozdrawiam Wesolych swiat

Witaj:) Jutro zacznę 20 tydzień ciąży. Czuję się znakomicie, nie mam mdłości, nic mnie nie boli. Póki co przytyłam dopiero 2 kg. Brzuch powoli zaczyna być widoczny i to już nie jest tylko widoczne zaokrąglenie:) Powoli zaczynam czuć ruchy dziecka, zwłaszcza wieczorem, kiedy kładę się spać. Termin porodu mam na 14 maja i już wiem na 99%, że to będzie chłopiec. Póki co objadam się świątecznym sernikiem i zza stołu w jadalni ślę Wam życzenia zdrowych, spokojnych świąt. ❤️

Gość Kamila1977
Ja mam termin na 5 maja. Miałyście jakieś objawy? Mdłości? U mnie po prostu nic. :) Buziaki!

Ja już zaczełam 22 tc,3 kg do przodu.Ciąże dopiero teraz znosze dobrze(od poczatku na podtrzymaniu i bóle brzucha).Ale mój brzuch jest za to naprawde duży i już od dawna widać moją ciąże.Ruchy czyje mocne i wyrażne i na 90% niewiasta.