Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lisica20

drogie panie-jakie doswiadczenia z tabsami?

Polecane posty

Gość lisica20

zastanawiam sie czy isc po tabletki,mam zamiast zaczac uprawiac seks,ale wiele zlego wyczytalam o tabsach a z drugiej strony boje sie kochac z sama gumka...bo jak peknie to klops.... wiec jak przebiegalo wasze zayzwanie tabsow? jakie efekty uboczne? aha i oczywiscie ktore polkecacie a ktorych nie?

hej ja biore tabletki od roku i nie narzekam moze tylko ten puerwszy miesiac byl nieprzyjemny bo bolal zoladek i w glowie sie krecilo i maial plamienia ale teraz jest luz. ja uwazam osobiscie ze to jest najlepszy srodek antykoncepcji i polecam.biore tabletki novynette.nie mozna tak polecic tabletek bo lekarz sam dobierze ci odpowiednie np do wieku i do twojego organizmu.ale jakby chcial ci wypisac diany to powiedz ze wolisz inne bo moja kolezanka je brala i wpadla ponoc one si bardziej na cere dobre. pozdrawiam

Gość ashe
wiec diane nieskuteczne?:/

Gość tralalalalalal
zadne:P

Gość 24
ja tam jestem wilbicielka tabletek, biore je od 2 lat i nigdy nie mialam zadnych "skutkow ubocznych".sama przyjemnosc bez stresu. biore rigevidon

Gość 3in1
ja bralam diane przez 4lata i 100% skutecznosci, moje znajome tez stosowaly diane i zadna nie miala wpadki, pozniej bralam jeanine i yasmine. Wszystkie byly tak samo skuteczne. Polecam Yasmine, bo sa to pigulki z najbardziej zblizonym hormonem d naturalnego. Co do diane, to sa to silne leki, "starej daty", poza tym nie sa to leki typowo antykoncepcyjne, a jedynie maja takie dzialanie.

Gość agnessa
wiec yasmine najlepsze? jakie mialyscie skutki uboczne? czy to prawda ze nie przypisuja ich paniom z zaczątkami zylakow?;/

to nie ma tak że yasmine są najlepsze albo najgorsze ! wszystkie są tak samo skuteczne- to czy wystąpią skutki uboczne zależy od organizmu dziewczyny !