Maniunia 0 Napisano Grudzień 24, 2006 sama jestem jedną z nich. To przykre, ale trudno, zadam to pytanie. Biorę tabletki 9 miesięcy. Przez ostatni miesiąc zdarzało mi się często wymiotować (odezwała się bulimia na którą chorowałam kiedyś...). Czsem nawet ok 1,5 godziny po zażyciu tabletki. Czy mogły one stracić \"swoją moc\". Od kilku dni bolą mnie piersi, najbardziej w okolicach sutków no i przyszła ta myśl: CZY ABY NIE JESTEM W CIĄŻY? Proszę o wyrażenie zdania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malinkaa7 0 Napisano Grudzień 24, 2006 1,5 godziny to za mało żeby się wchłoneła tabletka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miarka 0 Napisano Grudzień 24, 2006 Całkiem możliwe, zrob test z krwi im szybciej tym lepiej. Jak tabletka się nie wchłonie to jak ma działać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maniunia 0 Napisano Grudzień 24, 2006 I to nie ważne że biorę je już tyle czasu...? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LaLeCzKa18 0 Napisano Grudzień 24, 2006 nie chce cie nie pokoic ale jezeli wymiotowalas w tak krotkim czasie po zazyciu tabletki to jest to mozliwe tak mi kiedys lekarz tlumaczyl i to samo jest w przypdku biegunki.!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 24 Napisano Grudzień 24, 2006 tez tak mysle. idz do lekarza.przynajmniej bedziesz wiedziec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miarka 0 Napisano Grudzień 24, 2006 To może zmiejszyć szansę, ale moze nie wpłynąc wcale. Szczególnie jeśli wymiotowałaś przy początku opakowania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LaLeCzKa18 0 Napisano Grudzień 24, 2006 jak tabletka sie nie zdazy wchlonac to jak ja zwymiotujesz to tak samo jak bys jej w ogole nie wziela Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maniunia 0 Napisano Grudzień 24, 2006 A czy wystarczy jeśli zrobię test ciążowy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LaLeCzKa18 0 Napisano Grudzień 24, 2006 testt nie sa 100% wiec lepiej idz do lekarza tam bedziesz miala pewnosc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maniunia 0 Napisano Grudzień 24, 2006 Dziękuje za odpowiedzi... Bardzo mnie wystraszyłyście, ale cóż jeżeli sama prowokowałam wymioty to muszę ponieść konsekwencję swojej głupoty... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja też mam bulimię Napisano Grudzień 24, 2006 na wszelki wypadek pigułki łykam o 1szej w nocy, żeby mieć pewność, że już nic nie będę jadła i nie zwymiotuję. A do śniadania dawno się pigułka wchłonie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maniunia 0 Napisano Grudzień 24, 2006 A ja łykam tabletki o 19... Zazwyczaj o tej godzinie jem kolacje... Ale ona nie zawsze mi się \"przyjmie\" :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maniunia 0 Napisano Grudzień 24, 2006 Chodziło mi o kolację, że się nie przyjmie... Boże, za młoda jestem na ciąże, mam nadzieję że będzie dobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach