Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieewesola

Jak brzydkim laskom udaje sie wogole znalesc faceta ?

Polecane posty

Gość nieewesola

przeciez kazdy patrzy na wyglad... a masochistow ktorzy lubia brzydule na dodatek spasłe jest malo wiec jak to jest ?

Gość każdy patrzy na wygląd
i dlatego zawsze będzies samotna. :classic_cool:

Gość 24
banalnie. wyglad to nie wszystko. kazda potwora znajdzie swego amatora

Gość J123
brzydki czy ładny- kwestia gustu...zapamiętaj raz na zawsze.....

Gość wityk drugi
"przeciez kazdy patrzy na wyglad..." Owszem, każdy patrzy na wygląd. Bo wygląd widać. Trudno mi sobi wyobrazić, żeby facet ostentacyjnie odwracał głowę, żeby tylko nie widzieć jak wygląda dziewczyna z którą rozmawia :-) Ale oprócz wyglądu są inne rzeczy, i to dużo ważniejsze. I to one powodują, że facet z tą kobietą chce być i iść przez życie.

Gość nieewesola
o co chodzi z f23 ??? nie rozumiem j123 - nie jest kwestia gustu bo sa na swiecie takie brzydale i brzydule ze ich na prawde nikt nie chce... no pomysl, kto by chcial np dziewczyne wazaca wiecej niz 60 kg... przeciez to fetyszyzm doslownie...

Gość bo ja jestem dobra w te klocki
ja mam 65 kg i nie mogę sie opędzić od wielbicieli :)

Gość Mieczysław Pokrak
Mieczysław Pokrak (06.12.24 13:00):

Gość swietłana
a jak to sie dzieje ze buraki i buce maja fajne laski????????? :O

Gość on_24
po pierwsze to kwestia gustu.. bo przewanie kochamy nie za doskonalosc a za wszystkie nie doskonalosci.. np. za krzywe nogi.. Drugie osobowosc.. te mniej urodziwe kobiety nadrabiaja ja.. czasem troche im zejdzie czasu zanim zaakceptuja i pokochaja swoje cialo.. ale kiedy to uczynia sa takimi optymistkami ze ciagna za soba tlumy.. "Smiej sie a caly swiat bedzie smial sie razem z toba.. placz a bedziesz plakal sam.." nom i jeszcze przemijanie.. "Zwiazac sie z kobieta dla urody to jak kupic ziemie ze wzgledu na roze.. o tyle ze w drugim przypadku roze kwitna co rok"

Gość a ja mam 66 kg
i mam faceta i co nie czuje sie grubaaaaaaaaa poza tym uwazam sie za atrakcyjana i tyle. kocham i jestem kochana.

Znajdują te które mają coś ciekawego do zaoferowania. Fajną osobowaść , inteligencję i to coś:-) niekoniecznie urodę. No i umieją pisać poprawnie tj. \"znaleźć\";-)

Gość tak tylko masz
187 cm wzrostu :P a to już anoreksja z tą wagą

Gość dcdcdcdcd
bo maja do tego prawo... a kto im zaboni ty? autorko topiku? widac ze jestes glupia i pustajak but

Gość blomajka
nonono ponizej 60 kg to anoreksja

miejmy nadzieje, ze autorka topicu znajdzie pod choinką słownik ortograficzny :P to tak na dobry początek...

Gość zgodnie z polityką
o2 i artykułów na głównej stronie poralu, autorak znajzie pod choinką wibrator i różowe kajdanki aby uprawiać fetyszyzm ze swojim chudyszym o 100 kg chłopakiem. :classic_cool: wesołych świąt

Gość bleble ..ble
Wiesz jak to jest? ... Lepiej jest jesc tort w dziesieciu, jak gowno w pojedynke!

A co to jest za ocena ,że powyżej 60 to co już nie człowiek,weź się zastanów. Kobiety grubsze są super znam pare takich i wcale nie uważam żeby były grosze. Facet nie pies na kości nie poleci!!! Następna sprawa jeśli chodzi o brzydotę tu jest ciężej jak wiadomo każda z nas stara się wyglądać jak najlepiej , ale jak mówi przysłowie każda potwora znajdzie swego amatora. :) po za tym żeby znaleść przystojniaka to też cięzka sprawa a o tym jakos się nie mówi!!!

Gość Dziękujemy
Autorko - powinnaś założyć partię osób, które osoby ogólnie odbiegające od Waszego schematu będziecie palić na stosach

znam kilka dziewczyn ktore z urody nie sa ladne.su grubawe ale maja powodzenie ! maja swoj fajny styl! sa zadbane, super sie ubieraja i sa swietne z charakteru! sa pewne siebie, wesole maja to cos! i serio maja duze powodzenie!!!!

popatrzcie jak to lest z facetami.czesto widzimy fajna laske z niezbyt przystojnym kolesiem.facet jak jest taki pewny siebie, zwraca na siebie uwage, jest o nim glosno, jest wyluzowany, fajnie sie ubiera to przyciaga !!!!

autorko, nie przejmuj sie wygladem, staraj sie zrobic cos z tym ! idz do fryzjera niech dopasuje Ci super fryzurke, idz do kosmetyczki, na solarium.dbaj o siebie.wydawaj kase na super ciuchy.oczywiscie na takie aby wygladaly estetycznie na Tobie !!! zabaczysz jakie bedziesz miala branie ;)

Gość Aurellia
a ja jestem ładna- tak mówią a nie mam faceta, jakoś tak się ułożyło, że nie trafiłam na odpowiedniego, nie musi być ładny ale musi być to coś

Gość rwący rycho
a od kiedy to uroda jest decydującym czynnikiem wyboru kobiety ? Liczy się osobowość, sposób poruszania się, zdolność do empatii, apetyczna i zgrabna figura oraz w miarę regularne rysy twarzy. Piękna buzia niewiele znaczy ... a najczęściej jest ostrzegawczym sygnałem, że oto mamy do czynienia z egocentryczką.

Gość faceci boją się ładnych

Gość Macho Men
facet nie pies na kosci nie poleci... i jest tu prawda, bo anorektyczki takze nie sa atrakcyjne... jednak grubasom jest o wiele ciezej znalesc kogos i bardzo dobrze, bo same sie do tego doprowadzily ( nie mowie o chorych osobach, ktorych jest ok 10% ) po co mowicie ze kazda ma szanse na poznanie ciekawego kogos tylko ze szczupla ma szanse jak 2:1 a obrosnieta tluszczem 20:1 taka jest prawda.... i nie oszukujcie sie nie badzcie cyniczni bo nie nawidze tego

Gość upsa...
"jednak grubasom jest o wiele ciezej znalesc kogos i bardzo dobrze,..." I bardzo dobrze??????????????? Dlaczego??? Ja tam wszystkim życzę szczęścia...grubym, chudym...

Gość oczywiście że tak
Nie wiedziałam, że ważąc 60 kilo przy wzroście 177 cm jestem gruba :o Ciekwae to forum, człowiek się tylu pozytecznych rzeczy dowiaduje :D A mojego faceta to znalazłąm pod drzewkiem w lasku podmiejskim. Rósł sobie razem z opieńkami, to go ciach i do koszyczka :P Wesołych Świąt