Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieewesola

Jak brzydkim laskom udaje sie wogole znalesc faceta ?

Polecane posty

Gość Macho Men
upsa - pytasz dlaczego ?? bo doprowadzili sie do stanu wszystko pochlaniajacego tucznika !!! DLATEGO !!!!! wspolczuje otylym z powodu choroby bo to nie jest ich wina ale to sa tylko sladowe ilosci... najciekawsze jest, ze kazdy tucznik tlumaczy sie wlasnie brakiem silnej woli, wymyslona choroba itd ( sami hipochondrycy zyja w Polsce czy co ? :-p ) dlatego wlasnie - DOBRZE IM TAK może za jakiś czas dotrze im do obrośnietego tłuszczem mózgu że warto by sie odchudzic:classic_cool:

o ale co ma powiedziec człowiek , który od malego był grubaskiem. Nie był na nic chory był gruby i tak juz ma. I czy to facet czy to kobieta jeżeli jest fajny to dlaczego z góry jest gorszy nie rozumiem. Z drugiej strony jakbym była w takiej sytuacji robiłabym wszystko by schudnąc i doprowadzić się do porządku. Pamiętajcie wygląd da się zmienić. A rozumu nie!!!

Gość DO POPRZEDNICZKI
FAJNIE NAPISALAS ,ZEFACETA W LESIE ZNALAZLAS..HAH

Gość jeżeli wygląd
da się zmienić a rozumu nie, to ja nie mam co zmieniać wyglądu bo w rozumie mam dziury :(

Gość j123
ja to dopiero jestem gruba w takim razie bo przy wzroście 178 ważę 70 kg..... koszmar chyba się popłacze.... litości.... przecież nie można życ majac tylko skórę i kości...

Gość kiler
Brzydota to względna rzecz... Ja zauważam w każdej osobie coś ładnego, każdy ma w sobie coś pociągającego. Poza tym trzeba się cieszyć z tego co się ma, inni mają gorzej... Nie dołujemy się :D

Gość ale jak inni
mają gorzej to jest też ktoś kto ma najgorzej :)

Gość grubasy sami sa sobie winni
choroba itd, kazdy tak powie, tylko czemu w obozach pracy czy koncentracyjnych nie bylo grubasow? duzo ruchu malo zarcia i schudnie KAZDY

macho: sprawdz w slowniku znaczenie slow cynik i hipokryta mandarynko: mowa potoczna ma to do siebie ze slowa czesto i szybko zmieniaja znaczenie :p zalozycielko topiku: bo czasem liczy sie cos wiecej, np inteligencja.pewnie ludzi odstraszasz jej brakiem. spokojnie, znajdziesz kogos i tak.

Gość stokrot.ka
ja to bym chciała być gruba, bo gruba moze schudnąć a ja jestem chuda z małym biustem, z twarzy ok w miare ale mni nikt nie chce,zastanawiam sie jak inne laski z małym biustem znajdujo faceta :-O

Gość sylwia175
Brzydkie czy ladne? co to za podzial kazdy w sobie ma cos ladnego tylko ze niektorzy dbaja o siebie bardziej niz inni..osoby z mniejsza samoocena nadrabiaja stylem bycia charakterem a to wlasnie przyciaga ludzi...a poza tym kazdy ma tez inny gust i co innego mu sie podoba ... ;)

Gość upsa.....
a ja cały czas nie rozumiem...nawet jeżeli ktos wygląda jak wieprz na własne życzenie i trudno mu znaleźć partnera to z czego tu się cieszyć???? Fajnie, że taka osoba może znaleźć kogoś POMIMO swojego wyglądu. Jak nie może to trudno-takie życie, że ładniejszym łatwiej. Ale mi jest wszystko jedno, czy takie osoby znajda kogoś i kiedy-to ich sprawa i w życiu bym nie napisała, że to dobrze, że trudno im kogoś znaleźć- TO ICH SPRAWA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość paweł19
...jak do tej pory, nie miałem zadnej kobiety na stałe dłużej jak na 2 tyg...jak dużo gadałem udawałem niedostepnego, zartowałem sobie z kobiet kupiłem sobie modna kurtkę i jaki rezultat....na takich facetów lecqa same makity które trzeba potem spławiać .ładnie wyglądają można sie kolegom pochwalić (potrzymać) ale głupiutkie jak but...więc tym którzy wyrwają sobie fajnego partnera raz a dobrze lepiej to wyjdzie na dobre bo 50 jakichś szaleńców ekscentryków wysmarowanych tynkiem to nie to samo.NIemniej polecam uczyć sie podrywać...ja narazie sie ucze ale wtedy łatwiej kogoś zbajerować. Jak bajerujesz długo może 60-ąty raz dochodzisz o wniosku że bajerowanie i podchodzenie do laski przedstawianie się popisy to najgorsza plama pod słońcem. Trzeba być lekko zakręconym z odrobina kurażu, poczucia humoru i sprawiania wrażenia osoby atrakcyjnej przez autosugestię czyli pozbycie sie kompleksów, śmieszne to ale prawdziwe..bo to jak o sobie myślisz takim jesteś .Ps.podoba mi sie teraz taka jedna anurektyczka i lekko grubsza ale lekko i wiecie co na widoktej grubszej mi ślina leci a tamtej skorupy nie lubie bojest jakaś oschła . Wniosek laska szalona i pewna siebie wygra z tą cichą. Nie dqa rady nikogo wyrwać w miejscach typu szkoła i dyskoteka gdzie wszyscy sie na około znają..ale jak sie wpadnie do innej szkołyto już można zaszaleć//

Gość paweł19
oj zamotałem z ta skorupą...Ale ja osobiście wole moja kulkę...