Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

brygidatoja

połykacie spermę? co ze spermą?

Polecane posty

Gość a ja myślałem...
mnie neiobrzydza: moze powinnas z nim o tym porozmawiac? A co on czuje gdy piesci Ciebie? Glowa mezczzny miedzy udami kobiety... coz dla wielu to tez wyglada upokarzajaco. A jak Ty w takiej sytuacji o nim myslisz?

Gość mnie neiobrzydzaa
też tak myślę i jak zdeje sobie sprawdę że on też tak o mnie myśli to mnie to przeraża jeszcze bardziej ale on minty żdnko robii...............nie wiem kurde jak sobie z tym poradzić gdyby on chociaż mógł na mnie tej sytułacji nie patrzeć a ja czuje że go to kreci jak sie gapii i czuje się jak skończona szmataaa.

Gość a ja myślałem...
hmm, no to znaczy ze jestescie kwita ;-) a na powaznie to milosc to poswiecanie sie dla drugiej osoby, nie powinno byc czegos takiego jak wywyzszanie sie ponad partnera, a tym samym nei powinno byc ucyzucia upokorzenia. czy w innych sytuacjach niz ldozik i minetka czujesz sie upokorzona (lub myslisz tak o swoim partnerze)?

Gość gość
Ja aniz polykiem a niz wypluciem nie robie. Nie dopuszczam do sytuacji ze sperma w moich ustach. To jest tragiczne w smaku! Ju wole zlesc wlasne rzygi:o

Gość gość
milosc to poswiecanie sie dla drugiej osoby--> no wiesz, tu chyba o sprawy troche wyzszych lotow chodzi, a nie o seks. Seks ma sprawiac przyjemnosc obojgu, a nie ze jedna osoba sie poswieca, zeby zadowolic druga, a sama czuje dyskomfort.:o Nie podzielam Twojego zdania.

Gość mnie neiobrzydzaa
czuje się upokażana tylko w sytuacjar robienia loda i połykania bądz wytrusku na twarz jak na mnie wyedy patrzy......w innyych sytulacjach nie mam tego problemu.Jezeli by to odemnie zalezało chętnie zrzygnowałabymm z tych i tak sporadycznych minetek,byle by mu tylko tego loda nie robic i nie połykać:/

Gość to mu to powiedz nie lepiej
po co sie męczyć

Gość a ja myślałem...
sa gusta i gusciki, ja jestem facetem, ale z dwojga zlego chyba bym wolal sperme niz rzygi :D

Gość mnie nei obrzydzaaa
hahahaa tak rok mu robie lody a raptem mu powiem wiesz kochanie już nie bedzie oralnie bo mnie to upokaża...i nielubie ci tego robić heheheheheeh po pierwsze mnie wyśmieje że raptem się taka cnotka zrobiłam,już widze jego wyraz twarzy...buhahaha po drugie sie nei odzwyczaj od czegoś co miał rok

Gość to się męcz dalej
i pij jego sperme litrami skoro się boisz wyśmiania

Gość a ja myślałem...
pozro600: w kontekscie kompromisow (dla jedenj strony kompromis to poswiecenie). MOwisz ze w seksie nei nalezy sie poswiecac? A moze Twoj mezczyzna chcialby zebys polknela, ale z racji tego ze Cie kocha i wie ze cie to obrzydza posiweca sie i o to nie prosi :P

Gość a może zmiencie
pozycje na mniej upokażającą(do mnie to nie obzydza)kochajcie się w 69 wjakiej pozychji mu to robisz?

Gość mnie nei obrzydza
on stoj ja klęczę-no właśnie i ta pozycja też jest taka....sam wiesz......proponowałam kiedyś ale mój facet mówił że nie bo tak już się przyzwyczaił.

Gość a ja myślałem...
po pierwsze, mialem na mysli rozmowe o tym, co wtedy czujesz i jak o nim myslisz jak robi Ci minetke, co on wtedy czuje. Po drugie, co z tego ze przez rok robilas? dlaczego mialby wysmiewac? Powinien podziekowac ze pomimo tego ze tego nei lubisz robilas to z Nim, i dziekowac losowi ze ma kobiete ktora go kocha (bo wnioskuje ze zrobilas to dlatego ze go kochasz) Chyba Cie nei rzuci jak przestaniesz mu robic loda z polykiem, a jezeli rzuci to chyba dla CIebie lepiej :|

Gość a ja myślałem...
z takim podejsciem nei wroze dobrze waszemu pozyciu. Przyzwyczai sie do misjonarskiej po ciemku i pod koldra i tak przez najblizsze 40 lat... czarna wizja. A w seskie oralnym naprawde mozna wykorzystac wiecej pozycji niz w klasycznym, polecam poeksperymentowac ;-P

Gość a ja łykam bo lubię
:P

Gość Niedorosła
Dziwne sa wypowiedzi niektórych tu ludzi. Seks oralny poprostu nie kojarzy się z niczym dobrym ('robienie loda', 'obciąganie' itd. itp.- napisalam określenia najmniej wulgarne)- może stąd te zachamowania. Wiele dziewczyn, kobiet uważa, że to jest poniżające, ale patrząc na to z drugiej str., jest to sprawianie przyjemności dla drugiej osoby, dla osoby, którą się kocha.

Gość gość
a ja myślałem...--> on sie poswieca? A co to za poswiecenie, pzreciez on tego nie lyka! Na szcescie nie lubi takich zabaw, wiec nie ma problemu.A swoja droga wiem, ze rzygi smakuja lepiej niz sperma, bo jak bylam mala i nie chcialam jesc kaszki to specjalnie wymiotwalam do talerza...i moja babcia sie wkurzala i wymyslila metode, zeby mnie karmic ta kaszka pomieszana z rzygami. Od tamtej pory przestalam rzygac:D Rzygi sa smaczniejsze, niz sperma niestety:o

Gość zajrzalempodnumergg
a mnie jak zwykle wychodzi ze wypowiadaja sie tutaj osoby ponizej 20 roku zycia. ja mam 10 lat wiecej, jestem zonaty, nie spotkalem kobiety ktora by miala takie dylematy, co wiecej wiekszosc kobiet kreci uleglosc to ze facet patrzy, ze moze nawet lekko przymusza... ale to wszystko, czyli zdefiniowanie do konca swoich preferencji seksualnych nastepuje naprawde troche pozniej niz lat 18scie:) zarowno kobiety jak i mezczyzni dojrzewaja seksualnie wraz z wiekiem. jako 16 latce cos Ci sie moze wydawac okropne i niedopomyslenia, a jako 26 latce beda Ci od tego mieknac nogi. ludzka natura nie jest stala, a nie wiedza o tym tylko maloletni, dlatego czesto nie rozumieja otaczajacego ich swiata "doroslych", bo przeciez wszystko jest proste to dobre, tamto zle, to smaczne, tamto niesmaczne itd. itp.

Gość gość
Mam 26 lat, nie miekna mi nogi:o

Gość bardzoo mądrze gość
wyjaśnił to prawda do tego trzeba dojrzeć,mnie to kręci bardzo i lubie robić to mojemu facetowi lubie tez patrzeć mu wtedy woczu czuje się wtedy hm..............cudowinie ale jeszcze 4 lata temu mysli takiej do siebie nie dopuszczałam

Gość zajrzalempodnumergg
jesli naprawde masz 26 lat i nadal uwazasz sie za wyznacznik "normy" to proponuje wizyte u psychologa, bo zatrzymalas sie w rozwoju emocjonalnym! mam nadzieje ze "wiekszosc" nie jest Ci obcym slowem moje dziecko?

Gość gość
Widze, ze innosc jest dyskryminowana na kazdym kroku:D Nie mysle tak jak Ty, wiec jestem opozniona w rozwoju 😭. Chyba sie utopie normalnie:D

Gość gość
Chcesz mi powiedziec, ze wiekszosc kobiet ma miekkie nogi, jak moze facetowi zrobic laske z polykiem? Nie wydaje mi sie, masz subiektywne statystyki moj drogi:D Jest tak gdzies fifty-fifty z przewaga tych niepolykajacych;)

Gość zajrzalempodnumergg
ohh pozdro troche znam Twoje wypowiedzi, Ty nie tyle nie myslisz tak jak ja, Ty myslisz absolutnie inaczej, masz paranoidalny swiat pelen ostrych ocen i egoistycznych ciagot. w zasadzie mi nic do tego, ale przeszkadza mi Twoje autorytarne narzucanie innym swojego swiatopogladu. z Toba nie ma dyskusji, z Toba sa wrzaski i rzucanie miesem, wiec ta dyskusja i tak nie ma sensu. a propos zmien stopke bo jest troche bezsensu, wulgarna i do tego nie ma wiele wspolnego z jezykiem polskim

Gość zajrzalempodnumergg
a na jakiej podstawie masz te swoje 50%? bo ja z obserwacji wlasnych i obserwacji wypowiedzi w internecie mam troche inne statystyki!

Gość heeeeheeeeehehe
ja też się zarzekałam ż enie połkne aż spotkałam tego jedynego i połykam nawet sie nei zastanawiejąc a że troche upokażające jest to fakt ale właśnie dlatego jest w tym cos super.To symbol całkowitego oddania sie drugiej osobie bezgranicznej miłości

Gość gość
Stopka jest po polsku.....dziwnym jezykiem musisz operowac, skoro jej nie rozumiesz. Ja nie rzucam do nikogo miesem personalnie. Potrafie prowadzic dyskusje, co widze jest Ci obce, bo najlepiej komus zamknac gebe stwierdzeniem, takim jak Twoje. Dobra robota, rozmowy sie wtedy odechciewa. Dyskusja polega na wymianie opinii, widze ze dla Ciebie latwo to pdociagnac pod narzucanie, oki! Wole wiec swoje narzucanie, niz Twoj sposob polegajacy na wyzywaniu ludzi od opoznionych:o Zyj sobie dalej w przeswiadczeniu, ze wiekszosc kobiet chlapie dzidy bez opamietania i chodzi ze sperma we wlosach przez pol dnia 🖐️

Gość heeeeheeeeehehe
wyluzjcie taki fajny temat a wy go tak rozwaliliscie tymi swoimi kłótniami każdy lubi co innego może kiedyś dojrzejesz i zmienisz zdanie to prawda nic nikomu nie wolno narzucać wszyscy mamy swoją własną granice tego co wolno a co nie i faktycznie taka dyskusja ni ema sensu bo niikt z was nikogo nie przekona

Gość zajrzalempodnumergg
faktycznie w mojej wersji polskiego nie stosuje sie publicznie jako cos "normalnego" okreslen takich jak "chlapac dzide", "ryj" itp. pozdro zejdz z tego topiku bo tylko balagan robisz, powaznie teraz mowie! wypowiadalas sie na podobnych topikach (widzialem) setki razy, daj innym cos powiedziec!