Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

brygidatoja

połykacie spermę? co ze spermą?

Polecane posty

Gość proba proba
­ ­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­ z­a­j­e­b­i­s­t­a

Gość proba proba
­ ­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­ k­n­a­g­a ­ ­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­

Gość ja czyszczę językiem-
iw

Gość ja czyszczę językiem-
Prawdziwa kobieto bo ty nie kochasz swojego faceta

Gość Prawdziwaa Kbietaa
Chyba ja lepiej wiem czy kocham czy nie!Faceta kocham bo jakbym nie kochała to bym z nim 3 lata nie wytrzymała ale miłość okazuje mu w inny sposób niż połykanie jego soków.przynosze mu śniadanie do łóżka kocham się keidy chce,dbam o niego ale oralnego seksu mieć nie bedzie i napewno nie dalego że go nie kocham bo kocham go ponad życie poprostu nie mam wzwyczaju sie do niczego zmuszac

Gość do Prawdziwej Kbiety
co ty wiesz o milosci..............

Nigdy nie zrozumiem co mężczyzn w tym tak podnieca? Czujecie się panami i władcami, bo Wasza partnerka łyka Waszą spermę? Już samo zaciągnięcie kobiety do łóżka jest w pewnym sensie jej uległością. Spust do ust sprawia Wam przyjemność? Nie możecie spuścić się do pochwy, na piersi, na brzuch? To już Wam nie sprawi przyjemności? Zrobiłam kiedyś mojemu byłemu facetowi loda, potem uprawialiśmy seks i kiedy czuł, że dochodzi wyszedł ze mnie i chciał mi się spuścić do ust- dla mnie to było obrzydliwe i zwyczajnie przestałam się z nim spotykać. Może jestem niedojrzała, ba może jestem kiepska w łózku, ale nie lubię smaku spermy, czuję się jakby mi facet nasikał do ust i tyle. Zgadzam się z Pozdro600, możecie ją zjeżdżać, ale prawda jest taka, że tak myśli większość kobiet.

Gość RRRRRRRR
i wcale Ci sie nie dziwie to jest niemiłe ja tez nie lubie lizac c.i.p.y dziewczynie bleeeee a one niektore wyczuwam ze tego chca ,szczegolnie niemile sa brunetki bo smierdza nawet zaraz jak wyjda spod prysznica :o blondynki to jeszcze ale i tak nie odpowiada mi ten rodzaj seksu i sam nie wymagam ,po prostu nie lubie tego ,to nie seks tylko namiastka

Gość a ja tam lubie połykac
jw

Gość _bj
DLA MNIE W OGOLE SEKS ORALNY JAKOS NIE PRZECHODZI PRZEZ GARDLO. POLYKANIE SPERMY?? BLEEEE MUSI BYC OCHYDNE. TRUDNO,ALE JA NAWET NIE MOGLABYM ZROBIC FACETOWI LODA, PO PROSTU NIE MOGE SIE PRZEMOC. CZULABYM SIE JAK JAKAS PIERWSZA LEPSZA PANIENKA. CHOCIAZ W DRUGA STRONE JEST INACZEJ, FACET UWIELBIA MI ROBIC MINETKE, NAWET KIEDY PROBUJE GO OD TEGO ODWIEZC, ON CIAGLE NALEGA. PO PROSTU LUBI MI SPRAWIAC PRZYJEMNOSC. A JA...NIESTETY NIE DALABYM RADY. ON N PEWNO CHCIALBY, ZEBYM ZROBILA MU TO SAMO,ALE...BARDZO MI PRZYKRO,NIECH ZNAJDZIE SOBIE KOGOS INNEGO JAK TAK. BLEEEEEE

Gość yard
ja przez cały rok zbieram do szklanki a potem przecieram przez sitko i robię wyśmienity sernik palce lizać;-p

Gość Fajnie
ja tam nie daje lykac swojej pannie bo to ja w pewnym sensie brudzi...

Gość ene due
jakie ciekawe informacje mozna znalezc, zerknijcie tu: www.polykaj.pl

Kręci nas jak kobieta połyka ? Dlaczego ? Może dlatego że jesteśmy samcami i chcemy podświadomie mieć akceptacje czy może poczucie że samica jest nasza ? Mnie to bardzo kręci jak kobieta długo po wytrysku trzyma go w ustach tak dlugo aż będzie już "suchy" Często proszę partnerke by nie połykała tylko zatrzymała nasienie w ustach i zaczeła mnie całować. Szalenie podniecające....

Gość dsflklgdgfg
ja też połykam, bo ufam kochanemu czowiekowi :) wzajemnie sprawiamy sobie różne przyjemności, i dziwi mnie, jak dziewczyny opisuja,że to dla nihc ohydne, poniżające itp. czasem zabawiamy sie w pana i władcę, to est dopiero podniecające!!!

Gość Eichhoernchen
hmm no ogolnie to chyba od czlowieka zalezy..na moje to zawsze lepiej polknac niz wylapac pocisk na twarz lub na klate xD

Gość PApapapapapa
www.polykaj.pl ;) heh

Gość Bruno-81_81
Przeczytałem wszystko i... w pewnym momencie kompletnie mi się odechciało. Mam na myśli dyskusję pomiędzy oświeconym człowiekiem, a prostackim umysłem. Nie mieszam się w każdym razie. Zaznaczam jedynie, że z boku wygląda to tragicznie. W każdym razie stwierdzenie o dojrzałości nie jest niczym ujmującym. Ilekroć kiedy słyszymy "musisz dojrzeć" włącza nam się jakaś funkcja obronna. Niepotrzebnie. To prawda, że to co w danym wieku jest dla nas obrzydliwe, może spowodować ugięcie kolan po kolejnych dajmy na to pięciu latach. Nie mam tu na myśli połykania spermy. Jest to myśl bardziej ogólna. Co do samego tematu. Jedyne zdanie jakim można to zakończyć, jest proste: Jeden lubi drugi nie. W moich wszystkich związkach było to na porządku dziennym i co ciekawe: ani razu z mojej inicjatywy:) Jedna partnerka wręcz za tym szalała. Mimo to jest druga strona medalu, którą wiele z was reprezentuje i ma racje. Nie twierdzę automatycznie, że połykanie jest ok bo było ok w 90% moich związków. Jak powiedział ten gość wcześniej. Dajcie sobie czas. Albo się spodoba, albo nie. Pamiętajcie, że aspekt psychologiczny też się rozwija, a ten gra tu bardzo dużą rolę. Pozdrawiam

Gość Ja sie zastanawiam jak można
zrobić facetowi pałkę i nie wziąść z połykiem? Ja mojemu chłopakowi zawsze biore bo jak raz nie wzięła to uderzył mnie w tfasz za kare.

Gość Nie wiadomo czy sie smiac
czy plakac... Drogie Panie, to kwestia umowy miedzy Wami i Waszymi partnerami. Nikt Was do niczego nie zmusza, a jesli zmusza to chyba cos jest nie tak w Waszym zwiazku czyz nie? Wiec wyluzujcie... Koniec koncow ma byc Wam ze soba dobrze. Razem... A co do Pan, ktore znaja uczucie ciepla wywolanego swiadomoscia, ze wlasnie sprawily osobie, ktora kochaja wielka przyjemnosc (i zapewne ona sprawila ja tez Wam :)) niezaleznie od tego co by to bylo. Zycze duzo radosci z zabaw :)

Gość eviva
nie no ... to poniżej mojej godności.......

Gość Nie wiadomo czy sie smiac
Rozmowa zeszla na gusta kulinarne niektorych forumowiczow ;)

Gość jussstine
do końca trzymam go w ustach połknięcie jest dla mnie wygodą do tej pory tylko jednemu robiłam dobrze... i od samego poczatku połykałam :) także nie wiem jak jest inaczej

Gość ......Bond
no to tak sa dwie opcyjki: ciagnie palke z polykiem ale wyjmiuje z buzi jak ma konczyc i elegncko spuszczam sie na twarz to bardzej wole ale tylko te dwie opcje wchodza w gre

Moja kobieta polyka i mysle ze sprawia jej przyjemnosc nie sadze ze musi byc dziwka ja to lubie jak ona tez tego chce to nie ma problemu najwazniejsza jest przyjemnosc mysle ze jesli macie jakies tabu w sexie to w pewnym momecie sie znudzicie i ????????