Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

brygidatoja

połykacie spermę? co ze spermą?

Polecane posty

Gość mariwo88
No ale większość kobiet ma zastrzeżenia i zupełnie tego nie rozumiem...

Gość mariwo88
To jest właśnie taka głupia ludzka mentalność...Zbyt dużo obejrzeli filmów erotycznych i pewnie dlatego mają takie głupie wyobrażenie na ten temat...Według mnie jest to w stu procentach normalne...A tak na marginesie, to bardzo ładnie wygląda buzia kobiety z takim dodatkiem...Lepsze niż jakakolwiek maseczka...:D

Gość Martyna Ochlak
A ja zawsze połykam, bo lubię :-)

Gość Moja nie
Łyka bo nie, a loda nie zrobi bo nie umie. Załamka totalna.

Gość Łykacz
jestem chłopakiem i też lubię łykać - swoją i innych :-o Kiedyś nawet po stosunku kumpla znalazłem jego prezerwatywę ze spermą (on o tym nie wie) i całą zawartość wypiłem i chcę jeszcze!

Gość On z Poznania
Kobieta ma być w łóżku dziwką, a nie wycyckaną romantyczką. Połykanie obowiązkowe - wtedy przynajmniej nie myślę o odejściu do innej. Wszystkie moje byłe nauczyłem połykania, oprócz jednej, która miała jakieś opory moralne. Cóż, długo ten związek nie trwał, bo przyjemność, której ona nie mogła mi dać serwowały mi moje przyjaciółki :)

Gość aneta44
a ja uwielbiam sperme.zawsze polykam.to moj eliksir mlodosci.maz kupil mi nawet konia i obciagam koniowi z polykiem

Gość samotniś
aneczzka7 dlaczego mówisz że to obrzydliwe .

Gość aneta44
wlasnie przed chwila obciagnelam koniowi.pychota.nie dalam rady wszystkiego polknac ale trzymalam polmisek pod broda i reszte przynioslam do domu na pozniej

Gość gricola
dwa razy wloze do ust i wyjmuje ..mam ochote zwymiotowac

Gość biedroneczka93
Polykac trzeba lubic, nic na sile. Ja osobiscie polykam, nigdy nje mialam oporow, a gdy widze ze moj facet jest z tegi powodu szczesliwy to daje mi to satysfakcje ;) jesli wam sperma nje smakuje to powinnyscue powiedziex o tym facetowi aby wprowadzil jaka diete a wtedy smak zmienia sie na lepsze ;)

Gość libisx
Jestem facetem BI. Czasem spotykam się z kolesiami na obciąganie. Zwykle to ja im robie loda. Miałem w ustach różne fiuty, małe duże, pachnące, nieświeże, w gumie, bez gumy. W sumie koło trzydziestu fiutów pieściłem. Bywa, że któregoś obrobię z finałem w ustach, inne na twarz, albo do ręki. Jeśli koleś mi przypadnie do gustu, to robię mu z finałem do ust. Wtedy najczęściej połykam, jeśli jest fajna w smaku, a jeśli nie, to wypluwam. Czasem też pozwalam skończyć na twarz, albo na klatę, jeśli na twarz, to potem wycieram, a jeśli na klatę, to się ubieram, a sperma na mnie zasycha, podnieca mnie potem świadomość ze mam na ją sobie. Zdarzyło się, też, że byłem w trójkącie z parą, ona zrobiła kolesiowi z finałem loda, a potem zacząłem się z nią całować i wszystko praktycznie miałem w ustach.

Gość gość
może jest jakaś chętna i zrobi mi loda gg 18702993

Gość gość
Moja kobieta połyka moja sperme. zawsze.

Gość gość
Jestem młodym gejem zawsze polykam sperme zresztą niemam wyjścia w momencie jak dochodzą trzymają mnie mocno za glowe wiec niemam wyjścia krztuszę się i polykam nalykalem się spermy sporo wiadro 10 litrowe można by ta sperma napelnic. Zawsze jestem chętny jak ktoś ma ochote możemy się spotkać potrafie zrobić loda lepiej niż niejedna dziewczyna wielu już mi to mowilo reklamacji jak dotad nikt nieskladal buzka Dominik18