Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co się dzieje do diabła

Yasmin a bóle piersi i mdłości...pomoże ktoś??

Polecane posty

Słuchajcie, zaczynam powoli schizować... Jestem mniej więcej w połowie 3 opakowania Yasmin, około 14 dnia tego cyklu kochałam się bez dodatkowego zabezpeczenia, tabletki biorę regularnie, może ze 2 razy spóźniłam się o jakieś 30 min do 1 godziny, żadnych biegunek, żadnych wymiotów, krwawienia były...teoretycznie wszystko ok, ALE... no właśnie... zaczynają boleć mnie piersi, pojawiają się leciutkie mdłości od czasu do czasu...jedną wpadkę już zaliczyłam, więc wiem jak się czuje kobieta w ciąży... jeśli chodzi o tabletki, to od samego początku ich zażywanie nie miałam żadnych skutków ubocznych, poza obniżeniem nastoju i brakiem ochoty na seks...a teraz nagle przy trzecim opakowaniu coś takiego :O nie mam przy sobie ulotki, powiedzcie, czy te bóle piersi i mdłości to może by skutek zażywania tabletek (ale dlaczego dopiero teraz, a nie od początku ???), czy mam biec po test ciążowy? będę wdzięczna za pomoc i wesołych świąt..

Gość kkkkkkkkhhhjhjgjh
to normlane,powinno ci minac po jakims czasie.ja biore yasmin od ponad 2 lat i tez mialam podobne problemy.pozdrawiam

kkkkkkkkhhhjhjgjh - dziękuję!!! bardzo mnie uspokoiłaś - dzięki - miałabym schrzanione święta, gdybyś mi nie odpowiedziała.. trochę mnie tylko dziwi, że prze zpierwsze dwa opakowania absolutnie NIC mi nie było, świetnie tolerowałam te tabletki, a przy trzecim coś się dzieje :O tak czy inaczej dziękuję - potrzebowałam jakiejś trzeźwej oceny. radosnych Świąt! :)

Gość uuuuuppppp
ktos jeszcze cos doda? ciagle czekam :)

Gość ewepikul
hej. ja mam ten sam problem i tą samą sytuację. 4 miesiace temu urodzilam 1 dziecko, tabletki Yasmin biore 2 miesiaac i bardzo dziwnie sie czuje od jakiegos tygodnia a mianowicie boli mnie glowa i mam zawroty, jest mi słabo i niedobrze. w pewien wieczór za bardzo przyimprezowalam i wymiotowalam po alkoholu, przypadlo to na okres 7 dni przerwy w tabletkach wiec teoretycznie nie moglam jej zwymiotowac. nie chce znowu yc w ciazy. poradzcie cos

Gość ewepikul
acha, i pare lat temu bralam tabletki, bylo to mercilon i tez tak sie zlozylo ze dopiero po 2,3 opakowaniu dopiero zaczelam odczuwac skutki ubczne. czy znowu mam problem z niedobranymi tabletkami czy powinnam poczekac czy moze wpadlam..... nie wiem juz co o tym myslec....

Gość ja tak samo...
mam straszne bóle piersi!!!biore drugie opakowanie(8 tabletka z drugiego opakowania) a mam dosyc!!!;/ ból piersi non stop jak na okres do tego okropne bóle łydek!!!!!!!co się dzieje?

Gość ewepikul
a masz mdłości tak jak ja?

Gość ewepikul
mnie piersi tez troszke bola, ale jedna ciaze mam za soba i jest to inny bol, ale do cholery 4 mies po urodzeniu dziecka nie usmiecha mi sie znowu byc w ciazy. p.s. jesli bola cie tylko piersi to sie nie denerwuj ciaza bo napewno nie jestes jesli bierzesz regularnie