Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość konkwista88 ave

Rudolf Hess - ostatni plomien zgasl

Polecane posty

Gość Honor
Dzis moja rasa i krew, odbierze kazdy ten dzień.... białe jest białe a czarne jest do dupy

Gość A ziemniaki do paki
:)

Gość A ziemniaki do paki
To do mnie??

Gość namietny Tomasz76
Czy w takim kraju chciałeś żyć? Co tylko z nazwy jeszcze Twój Gdzie czerwoni płaczą na grobach tych Których sami zabili by żyć Sprzedajne błazny,Ty ich znasz! Potworów Stalina dawne psy Masońskich lóż przyboczna straż To oni rządzą tą Polską Nie my! Na szubienice! Za historię pełną krwi!💤😠 Na szubienice! Za sprzeciwu każdą myśl!:classic_cool: Na szubienice! Za mordowanie woli w nas!:(🖐️ Na szubienice! Za obietnice lepszych chwil!🖐️ Czy rządem prawa nazwiesz twór Co polski naród w przepaść pcha? Patriotyzm karze więzieniem a sam Żydowskim kurestwom kłania się w pas Czy taki to ma być Twój kraj? Gdzie Jahwe ważniejszy jest niż chleb Gdzie kościół szponami ciemnoty od lat Kaleczy Twe dzieci i wpaja im strach!

Gość A ziemniaki do paki
ROLNIK!!! Dawa te widły!!

Cip.., cip.. roboszki. Tuście mi... Śpiwomy: Złapali my skina, wrzucili go w kupe, jak my go wyili, juz mioł łeb jak dupe... Łoj dygu.., dygu.., dygu.., danna... :classic_cool:

Śmichu beło kupa, i kupa radochy, bo mu nie urosnum nigdy na łbie włochy.. Łoj dygu.., dygu.., danna. Dyg... :classic_cool:

Gość konkwista88 ave
Zapamiętale i z obłędem w moich kaprawych, zezowatych oczkach biegam nago po placu de Gaulle`a, po czym zwinnie niczym małpka kapucynka wskakuję na sam czubek palmy skąd macham moim skarlałym i obrzezanym penisem do zniesmaczonych przechodniów wyobrażając sobie przy tym że jestem samym Adolfem Hitlerem przemawiającym do swojej wiernej kohorty :classic_cool:

Gość chcialem tylko zauwazyc
ze propagowanie tresci wychwalajacych nazizm jest w tym kraju sprzeczne z prawem i jest scigane zgodni Kodeksem Karnym. Jezeli ten topik nie zniknie w przeciagu 30 minut, to zglosze go do prokuratury w ktorej mam pracujacych kolegow i kolezanki na aplikacjach prokuratorskich, wiec specjalnie mnie to jakos nie trafi biurokratycznie, oni podadza dalej gdzie trzeba.

Gość wiem o tym
prezentuje to dla celow 'historycznych:classic_cool:' jestem zdecydowanym przeciwnikiem przedstawionych powyzej tresci, a niezgodna z prawem nie jest jakakolwiek prezenetacja ale taka ktora jest propagowaniem, wiec zamiar bezposredni musi miec miejsce. poza tym zastanow sie lepiej czemu mozna te plyty kupic w sklepie bez problemu:O czemu nikt tego nie usuwa z roznych serwisow.. hm?

nie jest usuwane bo nikt nie interweniuje i w 90% ludzie przechodza nad tym do porzadku dziennego zamiast zglosic na prokurature. Twoje wypowiedzi na tym topiku sugeruja jednoznacznie Twoje osobiste zaangazowanie w gloszone tutaj tresci, a pseudonimy jakie przybierasz swiadcza o propagowaniu i pochwale, a nie prezentacji historycznej. interpretuje sie kontekst i gwarantuje ze kazdy prokurator zobaczy w tym topiku propagowanie tresci.

Gość wiem o tym
http://www.fan.pl/katalog/p90018193_konkwista88_bialyhonorbialaduma.html masz kup sobie plyte i posluchaj :D🖐️ poza tym nie znasz tresci art. 256 kk ktory nie mowi o propagowaniu TRESCI tylko o propagowaniu USTROJU faszystowskiego lub innego totalitarnego, musi to odbywac sie w miejscu publicznym(kwestia dyskusyjna jest czy forum internetowe za takie moze byc uznane) bo np. na odczycie naukowym czy w domu mozesz swobodnie mowic ze wujcio adolf to twoj zią.. dalsza czesc przepisu mowi o nawolywaniu do nienawisci na tle roznic narodowosciowych, etnicznych, rasowych, wyznianionych lub ze wzgledu na bezwyniaonowsc.. musi byc dolus colaratus..cytowanie artykulow nie oznacza takiego zamiaru.. rozumujac w ten sposob to rolnik popelnia przestepstwo grozby karalnej:D

proponuje lekture konstytucji. pozatym nie spinaj sie tak, jesli czujesz sie komfortowo to nic sie nie wydarzy, jak za 5 minut topik nadal bedzie wisial a ja wysle maila gdzie trzeba.

Gość wiem o tym
art. 13 konstytucji odnosi sie do partii politycznych:O🖐️

Gość snk_f23
saluto stulejarze🖐️ jeszcze historia zatoczy kolo:classic_cool:

Gość pan waldemar84
no dobrze ale ten topik niech spelni swoj cel.. jest on wyraznie prowokacyjny, to niech i prowokuje mnie prowokuje do zadania pytanie czy przeszkadza fakt, badz czy nie dziwi was fakt..ze takie zespoly jak honor/konkwista/einher..itd. istnieja zazwyczaj bez wiekszych problemow? Jak daleko powinna siegac cenzura w demokratycznym panstwie.. zobaczcie jak to wyglada w USA http://www.youtube.com/watch?v=JaqRkKSiSVM&mode=related&search= szokuje?

Gość narodowy front
wykradam kredę ze szkolnych sal a następnie ucieram ją na proch i przy znajomych ostentacyjnie wciągam nosem kilogramy tego specyfiku chcąc pokazać jaki ze mnie twardziel i luzak:classic_cool:

ze mimo iz wiem niewiele to wypowiadam sie na kazdy temat:classic_cool:

Gość ania88
88 przy moim nicku to ilość facetów którym się oddalam na ostatnim zlocie młodzieży wszechpolskiej :classic_cool:

Gość Rasizm nie ma większego ...
... sensu - przynajmniej dla nas, bo wcale nie jesteśmy najlepszą rasą. W poniższym artykule jest wykres, który pokazuje, że najlepszą rasą jest rasa żółta: http://en.wikipedia.org/wiki/Race_and_intelligence To by się w sumie zgadzało, bo np. Japończycy mają o wiele lepszy układ poziomu wykształcenia, zarobków i bezpieczeństwa (niższa przestępczość) niż większość krajów białego świata - i to pomimo faktu, że w latach 20-stych Tokio zostało całkowicie zniszczone przez trzęsienie ziemi, a potem przez amerykańskie bombardowania, które niszczyły również inne miasta kraju. Na Japonię zrzucono dwie bomby nuklearne. Nie przeszkodziło im to jednak zdobyć wiodącej pozycji na rynku elektroniki i motoryzacji, i to bez pomocy taniej siły roboczej, jak to miało miejsce w Niemczech (Japonia nie przyjmowała "gastarbeiterów" - jeśli brakowało rąk do pracy, to te istniejące ręce pracowały po prostu dłużej - 12 godzin dziennie, 6 dni w tygodniu) i bez własnych bogactw naturalnych. A jeszcze w latach 30-stych Japonia była tak biedna, że około miliona Japończyków wyjechało za chlebem do... Argentyny. Podobnie rozwinęły się m. in. Korea Płd, Singapur, Malezja, teraz szybko zbliżają się do nich Chiny. Hongkong to chyba najbardziej imponujące miasto na świecie, wygląda tak: http://img443.imageshack.us/img443/3040/hongkong0ur.jpg Imigranci rasy żółtej w USA popełniają trzydziestokrotnie mniej przestępstw niż imigranci czarni, o różnicy w wykształceniu chyba nie muszę wspominać. Tak więc nie mamy powodów, by być aż tak dumnymi z naszej białej rasy. W historii to Żółci nas lali (ataki na Europę ze strony Hunów i Mongołów); my nigdy nie byliśmy w stanie zaatakować potęg azjatyckich. Przez tysiące lat nigdy nie zagroziliśmy potęgom Wschodu - Japonii, Chinom, czy choćby Mongolii. Jeśli już, to oni tu przyjeżdżali nas tyrać. Dopiero Amerykanie w 1945 r. pokonali Japonię, ale wówczas Japonia walczyła równocześnie z USA, Chinami i z ZSRR. To pokazuje jasno, która rasa jest najlepsza, a więc dajcie spokój z tą "wyższością Białych", bo to po prostu nieprawda. Ta wyższość dotyczy tylko Latynosów i Czarnuchów, a to nie są jacyś wyszukani przeciwnicy...

Gość azjata narodowiec
Zajebię wam nędzne białasy!!! Wsadzę wam w dupę tępą katanę!!! Rozpierdolę wasze miasta, zatruję wam wodę, zgwałcę wasze biale dziwki! Za hiroszimę!Za Nagasaki!!! 😡😠😡

Gość bo Azjaci nie muszą się ...
... dowartościowywać ... są i tak najinteligentniejsi ... ... ale za to my mamy większe chuje !!! :P

Gość Oto dowód nie tyle na wyższość
białej rasy, co na niższość czarnej: wyniki amerykańskiego egzaminu SAT. Opis testu: http://en.wikipedia.org/wiki/SAT Wyniki dla poszczególnych ras... ...z uwzględnieniem poziomu wykształcenia rodziców... http://en.wikipedia.org/wiki/Image:1995-SAT-Education.png ...i z uwzględnieniem wysokości dochodów w rodzinie: http://en.wikipedia.org/wiki/Image:1995-SAT-Income.png Niech nikt nie mówi, że wszyscy ludzie są równi, skoro nawet obiektywne testy temu przeczą.