Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sebaa

nd wracaj!!!!!

Polecane posty

ja ostatnio zrobiłem coś głupiego ale tu się nie będe chwalił:P na sobie tez się nie znam:classic_cool: a tamto to był niski i jakże wredny i głupi zart..w dodatku ujawniający mój analfabetyzm:classic_cool: już dawno nie byłam dla siebie tak pobłazliwy

taaaa jak bardzo głupiego...pochwal się może okaże się że zrobiłeś coś głupszego ode mnie to sobie dysonans wyrównam, sorry że twoim kosztem ale cóż:classic_cool: ktoś musi cierpieć by inni byli szczęśliwi, szczęście ogółu ponad szczęście jednostki:classic_cool: :P ja jestem oczywiście ogół:classic_cool:

nie ma mowy:classic_cool: i nie są to wykręty w stylu nd po prostu nic nie powiem, piłem do tego ,że też siebie nei znam i raczej o taką rzecz siebie nie posądzałem ,że zrobię i tyle...end of story idę na pochód do Wc i z powrotem:classic_cool:

Gość dama...
poznajcie moje chamskie serce:classic_cool: zupe ugotowałam i moge wam zostawić tu:classic_cool:

Gość dama prawie stara na mase
😭 :O🖐️

damo 🖐️ Będziesz o północy ;) ?

pewnie będę 😭 wstałam niedawno z kacem gigantem 😭 to wszystko przez to słońce...za bardzo świeciło, za ciepło było i całe procenty jakos szybko i efektywnie w zwoje się wkomponowały:O ale nie ma to jak lodowaty szampanik na kaca:classic_cool: co tam u ciebie..?

wróciłam w nocy ,wiec tez niezbyt wyspana jestem ,a jutro za miasto wypad ,chyba ,ze bedzie lało to sobie odpuszczę . Hmmm ::O a co Ty tak wczesnie zaczełaś swiętować :D ?

a bo to niezapowiedziane i przypadkowe :D zostałam dopadnięta przez przypadek:classic_cool: wiesz, ludzi prawie w ogóle nie ma, wszyscy wyjechali gdzieś więc oficjalnie wszystko w przyszłym tygodniu...a dziś była mała niespodziewajka kwiatowa...nie powiem, miła:classic_cool: jutro będzie ciepło - złożyłam zamówienie u tego na górze a on mi lubi robic na złość😭 a w niedziele będzie gradobicie, pioruny i zamiecie śnieżne - bo mi zależy na ładnej pogodzie:O

a ten \"przypadek \" jak fajny i miły to :classic_cool: U mnie ma być jutro podobno deszczowo ,ale liczę ,ze przez przypadek ktos sie pomylił :P

miły to nie - raczej wredniacha i złośliwiec:P luuubie takich złośliwych:classic_cool::D kurde zaczynam sie martwić o diabła czy go te 60 sekundówki nie wciągnęły czasem przez kabel w sieć😭

a ja myslałam ,ze Ty miła to do miłych Cię ciągnie :D O diabła się nie martw :classic_cool:

wiesz, ja jestem miła a przeciwieństwa się przyciągają:classic_cool: lubie się martwić😭 to chyba ostatnio moje nowe hobby:O

Ty lepiej zmień to hobby , bo jakieś niezdrowe :O ze zmartwień to można sobie cos podobno wychodowac .

a co..? :O

coś złosliwego :O

ufff.. ostatnio wszyscy mnie dzieckiem straszą:O to w sumie też złośliwe:D wiesz, ja ogólnie to mam problemy z chodowaniem, mam jednego kwiatka którego nie trzeba prawie w ogóle podlewać i nawet jego potrafie systematycznie "umierać" 😭

:D sama widzisz,że 2 złosliwców to az nadto ; resztę mozesz sobie darowac :classic_cool:

ja bym może sobie i podarowała gdyby to zależne ode mnie było:P za to moje pranie jest zależne ode mnie 😭 chyba czas najwyższy uwolnić pralkę:classic_cool:

jak to nie od Ciebie :O? Czyżbysmy nie o tym samym myslały :D ?

podarowałabym sobie chodowanie i darowanie sobie:P w sensie że odpuściłabym sobie a nie sprezentowała:D

aaaa to ja o czyms innym :P to było a\'propos tego bachora :D

ja też :P nie czas i nie pora na wychodowanie kolejnego potwora:classic_cool: świat na to jeszcze nie jest przygotowany:classic_cool: