Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jeden taki

Faceci i laski co o tym myslicie?

Polecane posty

Gość Jeden taki

Jak myslicie czy golenie miejsc intymnych przez faceta jest fajne dla was dziewczyny? i czy wy faceci golicie sobie swojego penisa?

Gość nie lubie ogolonych

Gość kredka mkolorowa
a ja lubie

A jak juz zaczyna odrastać... TRAGEDIA!!!!!! Gorsze niz zarost na twarzy, ściera lepiej niz papier ścierny.

Gość aberkombi
ogolony, moze nie, ale jak podetnie wloski zeby nie byly cale mokre od moich soczkow, to tak:)

Gość aberkombi
dokladnie. wygolony to jak ajkis chlopiec albo nie prownujac pedal. nie lubie. ale to kwestia gustu. ja chce miec faceta, z wlosami, meskiego (tak dla mnie to jeden z elementow meskosci). przysrzyzone owszem:)

Gość DFC
skoro ogolony facet to chłopczyk, to ogolona kobieta to dziewczynka?

nie, z kobieta jest trche inaczej, bo troche glupio wyglada, jak ze skapych majteczek wystaje busz. poza tym, facetowi za duzo wloskow by wchodzilo do buzi.... heh...

Gość aberkombi
nie generalizujemy, tylko mowimy o swoich indywidualnych odczuciach co do poruszonego tematu. dla mnie brak wloskow lonowych u faceta nie zacheca.

Gość mala83.
uwazam, ze kobieta powinna sie golic, ale facet NIE. bez owlosienia jest taki.. niemeski.. ja mojemu nie pozwalam sie golic!! ABSOLUTNIE:)

Gość Jeden taki
Ale czy wy dziewczyny podczas robienia swojemu facetowi "loda" lubicie jak wlosy smeraja was po twarzy bo ja gdy robie mojej dziewczynie minete nie pr5zepadam za tym uczuciem:/ to jak to jest?

Gość Drugi taki
"Ale czy wy dziewczyny podczas robienia swojemu facetowi "loda" lubicie jak wlosy smeraja was po twarzy" - ten problem tylko wtedy, gdy masz krótkiego fistaszka zamiast Penias, lub tzw. "Wilkołaka" czyli zarost nawet na naplecie :]

Gość Jeden taki
Nie mam ani jak to nazwales "wilkolaka" ani malego tak cjcialem zasiegnac opinii jakies dziewczyny czy to nie jest troche obrzydliwe. A ty bys chcial miec pelno wlosow w ryju robiac twojej dziewczynie dobrze?

kiedy robie swojemu facetowi loda... wlosy mi nie przeszkadzja. jego wlosy oczywiscie, mimo, ze nie ma małego członka...

Gość olenka.....
mi tez nie przeszkadzaja..nie mysle wtedy o tym. jest mu dobrze i to najwazaniejsze..

Gość czincia
taki jeden ....> ta depilacja , to fajna rzecz, ja lubie , moj maz sie goli , a miedzy posladkami gole go ja. To tak dla higieny , nie dla zboczenstwa.

Gość upupupupupupupupup
A ja sobie gole jadra praktycznie na zero a góre przycinam maszynka na 6-9 mm, moja dziewczyna to lubi i w sumie robie to na jej prośbę :)

Gość a ja wole
jak mój sie goli :)

Gość piórnik ołówek
owłosiona klate lubie

Gość taki jeden ma racje
jesli nam laskom nie przeszkadzaja włosy łonowe facetów to dlaczego facetom maja przeszkadzac nasze wlosy?? dla mnie zbyt duze owłosienie faceta przeszkadza szczegolnie gdy trzeba zejsc nizej i zajac sie jego jajkami bleeee dlatego facet musi być chociaz dobrze przystrzyzony tam

Gość maxim
ja uwielbiam miec gladka wydepilowana pale i moja laska tez ja uwielbia.

Gość taki jeden ma racje
pewnie te ktore zajmuja sie tylko napletkiem wlosy łonowe nie przeszkadzają ;)