Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalalalala

czy jestem w ciązy??

Polecane posty

Gość lalalalala

2 dni tmu miałam dostać okres mam biały śluz i piersi bolą mnie bardzo od dwóch tyg. moja temp to 37.5 tak bardzo chce mieć dzidziusia i nie wiem czy juz sie moge cieszyć??

Czy nie łatwiej zrobić test i się dowiedzieć ? Na forum raczej nikt ciąży nie wykrywa:O

Gość toooooo
taki rzadki mleczny obfity śluz też miałam i okazało się ze byłam w ciąży. poroniłąm, 3 mce pozniej. zrob test.

Gość lalalalala
dziękuje wam za odpowiedz test zrobie ale po świętach dopiero a juz bym tak chciala wiedziec marzy mi sie to dzidzi

Gość cuga
Mam podobny dylemat.Jestem w 29 dc i nie wiem, czy jestem w ciąży. Bardzo bym chciała. Sluz płodny był 12-14 dc. Nie mogę tego sprawdzić, bo nie mam testu. Muszę poczekać do środy. Specjalnie go nie kupiłam, żeby nie przeżyć rozczarowania w święta.Bolą mnie piersi, temperatura powyżej 37 , mam dziwne napady euforii - chce mi się tańczyć i śpiewać, za chwilę wszystko mnie drażni, miałam ogromną ochotę na ogórki i czekoladę, raz zrobiło mi się słabo i chciało mi się wymiotować, ale czy to są objawy ciąży - tego nie wiem. Tak się zastanawiam czy jeżeli się współżyje w każdy dzień płodny i dni przed i po , to jakie jest prawdopodobieństwo, że się udało?

Gość mam nadzieje ze
jestescie w swoich upragnionych ciazach, ale szczerze mowiac takie wpisy troche mnie oslabiaja... 2 dni spoxnienia to nic takiego, a ochota na ogorki i czekolade... ja w ciazy nie mialam ZADNYCH zachcianek, wiec doszukiwanie sie ciazy po apetytach, to lekka przesada; nikt wam tu ciazy nie potwierdzi, wiec musicie uzbroic sie w cierpliwosc i poczekac na miarodajne wyniki testow... w kazdym razie powodzenia!

Gość emele
takie zachcianki i omdlenia, pojawiaja sie zazwyczaj troche pozniej a latwo sobie wmowic ze ma sie na cos ochote a pozniej na cos innego i juz objaw ciazowy gotowy.... u mnie zachcianki i pierwsze omdlenie spotkalo-ponoc i tak dosyc szybko w 40 dc - ciaza potwierdzona juz 4 testami pozytywnymi (pierwszy na 4 dni przed spoodziewana @) zycze, aby spelnily sie Wasze marzenia, ale sama wiem z doswiadczenia, ze nie ma co wmawiac sobie roznych rzeczy, bo pozniej rozczarowanie bardzo mocno mozna przezyc

Gość lalalalala
mam dzidzusia test a nawet dwa mają dwie kreseczki superrrrr:D

super GRATULUJE CI BARDZO;) ;) ;0 Milo sie czyta jak kobieta pisze,ze chce dziecka;) trzymaj sie mamuska