Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zdrowa pochwa

tampon czy podpaska?

Polecane posty

kiedyś tylko tampony, to takie wygodne... teraz po przebytej infekcji tylko podpaski bo boję się nawrotu :O nie lubię podpasek :(

Gość efrwffs
Ja uzywam tamponow jak ide na impreze ,albo na wazne spotkanie.Podspasek na codzien.

Gość podpaska
Od tamponów dostałam nadżerki (jestem dziewicą, więc niemożliwe jest, żeby nadżerka była wynikiem stosunku). Podpaski mogą być wygodne, byleby nie były długie i grube.

Gość PseudonimPseudonim
gdyby tampony powodowały nadżerkę, albo inne schorzenia, to byłyby wycofane ze sprzedaży ! głosuję za tamponem w dzień a podpaską na noc

Nie od razu wycofane... Przecież papierosy powodują raka, a jakoś nie są wycofane ze sprzedaży... Na tamponach przecież jest ostrzeżenie, jakie nieoczekiwane skutki może wywołać ich używanie... I to całkowita prawda, że od tamponów można dostać nadżerki, tym bardziej jeśli jest się np. podatnym na tego typu infekcje... Tampony to środek dla całkowicie zdrowych i niepodatnych na infekcje kobiet... Te, którym zdarzają się nadżerki czy inne zakażenia, powinny dać sobie spokój z tamponami...

Gość tylko tampon
w podpasce nie moge wytzymac,denerwuje mnie i mi przeszkadza w funkcionowaniu

Gość maleeenkaa
ja od tamponu dostalam nadzerki rowniezz bylam wtedy dziewica, zadnych paluszkow nie pozwalalam sobie wkladac lekarz zabronil mi ich uzywac