Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znów to samo

Okres w połowie opakowania tabletek anty

Polecane posty

Gość znów to samo

Witajcie Juz tu kiedys pisałam....brałam najpierw Novynette ale zle sie czułam i w połowie 4 opakowania dostałam juz nie plamien jakie miałam wczesniej ale normalny okres!!! lekarz zmienił mi tabletki na Regulon.....jestem teraz w połowie 4 opakowania i znów dostałam okres!!!!! czy mam az tak mało hormonów w ogranizmie ze te tabletki sa dla mnie za słabe???? dodatkowo mam inne skutki uboczne jak plamienia , o których wspomniałam, bóle głowy, zawroty głowy, cały czas bolą mnie piersi:( naprawde mam dosyc:( czy któras tez takie cos miała czy jestem jedyny taki przypadek???:(

Gość znów to samo
:(

Gość znów to samo
pomocy!!! czy któras tak miała??? ja nie wiem czy to normalne....boje sie:(

Gość znów to samo
:(

Gość znów to samo
ale czy to jest normalne??? tzn czy nie dzieje sie nic strasznego???

Z tabletkami tak bywa, że niektóre kobiety lepiej reaguja an te z większą ilością hormonów.

Gość znów to samo
tylko, ze ja sie boje:( czy mimo tego jestem zabezpieczona???

Gość znów to samo
no jest nieprzyjemne jezeli ja cały czas praktycznie mam plamienia i teraz od 13 tabletki mam okres:( do tego bole głowy i piersi :( a jakie tabletki są silniejsze??

Gość Anka31
Hej. Mam problem. Biorę Cilest, już dosyć długo. Nie miałam dotąd żadnych problemów, okres jak w zegarku co 28 dni. W ostatnim cyklu zapomniałam aż o przyjęciu 3ech tabletek! Nie naraz ale tak co drugi trzeci dzień. Miałam w dodatku problemy w pracy, okres napięć i poważnych stresów. Nie boję się jednak o to, że jestem wciązy. Pojawiły mi się plamienia, takie jak się ma pod koniec okresu, ciemna krwe, prawie czarna. To trwa już ze dwa tygodnie!!! Czy któraś z Was miały podobne problemy? Czy to mogło mi coś "rozregulować"?