dora20 0 Napisano Grudzień 25, 2006 biore tabletki od pol roku, to moje 6 opakowanie.2 godziny po wzieciu 11 tabletki mialam biegunke-i pytanie- brac jeszcze jedna tabletke,czy zabezpieczac sie przez 7 dni? w tym opakowaniu dora20zylam tylko raz i to z prezerwatywa, w ogole raczej uzywamy jeszcze gumek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie ma co Napisano Grudzień 25, 2006 bierz jeszcze jedną. nie zaszkodzi, a będziesz spokojniejsza :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karinka116 Napisano Grudzień 25, 2006 lepiej za malo niz przedawkowac. a skoro i tak uzywacie gumek to nie widze powodow zeby brac jeszcze jedna. poza tym przez dwie godziny to tabletka powinna juz wchlonac do organizu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dora20 0 Napisano Grudzień 25, 2006 no nawet ciut dluzej niz 2 godziny to bylo..tez mysle ze nie bede brala,bo i tak w tym opakowaniu to nie wiem czy w ogole jeszcze bedziemy sie kochac, bo dlugo sie nie bedziemy widziec raczej.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miarka 0 Napisano Grudzień 25, 2006 Powinnaś wziac jeszcze jedną i jedna tabletkę wcześniej skończyc opakowanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dora20 0 Napisano Grudzień 25, 2006 miarka, a jesli tamta sie wchlonela i wezme jeszcze jedna to nic sie nie stanie? nie wiem co zrobic, pierwszys raz mam taki problem..:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dora20 0 Napisano Grudzień 25, 2006 a na forum lekka.pl lekarka pisze, ze jesli to jest ktoras z 2 siódemki tabletek(czyli od 7 do 14) to nic nie trzeba robic,bo sie nie zajdzie w ciaze..a to byla moja 11.. wiec chyba nie wezme, i tak nie bylo w tym opakowaniu seksu bez gumki i nie bedzie,wiec powinno byc ok..ale zaczlelam shizowac..:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marusia 0 Napisano Grudzień 25, 2006 nawet jakby tamta się wchłonęła, to wzięcie drugiej nie spowoduje żadnegi przedawkowania! naprawdę, lepieu wziąść na wszelki wypadek drugą niż potem czekać z duszą na ramieniu na okres. i stosowanie gumek nie ma tu nic do rzeczy, a poza tym - naprawdę, nie ma sensu stosować prezerwatyw przy tabletkach - tabsy naprawdę działają! no, chyba, zę sie nie ufa swojemu partnerowi, ale to juz inna bajka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marusia 0 Napisano Grudzień 25, 2006 lekarkom na forum nie wierzyłabym tak, jak ulotce - a w ulotkach poiszą, ze w razie wymiotów, biegunek w czasie 3 do 4 godzin po wzięciu tabletki nalezy wziąść drguą, chyba, zę to ostatni tydzień, wtedy można skrócić opakowanieee. ale moja gihna mówi, że lepiej brać kolejną, niż skarać. i jeszcze raz napiszę, NIE MA MOWY O ŻADNYM PRZEDAWKOWANIU! a już myslenie, ze się nie bedzie kochać do końća opakowania, wiec po co brać.............. życie bywa zasakujące i nic nie jest pewne :P a takie, co tak myślą potem często płaczą na forum- \" wpadłam przy tabletkach\" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dora20 0 Napisano Grudzień 25, 2006 ok, to jeszcze jedno pytanie- jak wezme ta druga tabletke to skonczyc opakowanie o jedna szybciej, czy wziac ta brakujaca tabletke z innego opakowania i wtedy miec normalnie 21? jak zrobic? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dora20 0 Napisano Grudzień 25, 2006 ???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anusiek Napisano Marzec 10, 2011 witam, ja mam bardzo podobny problem, mianowicie o 18 wzięłam pierwsza tabletkę z nowego opakowania po 7 dniowej przerwie . o 1 w nocy wystąpił u mnie luźny stolec , powtórzyło się to mniej więcej 5 razy , co godzinę. Nie przyjęłam dodatkowej tabletki, co mam zrobić w tej sytuacji? Bardzo proszę o pomoc :) Z góry dziękuję i pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach