devilish 0 Napisano Grudzień 25, 2006 Hej! mam pytanie, czy mozna zrobic tylko miesieczna przerwe w braniu tabletek anty (Yasmin)? czy trzeba dluzsza? Jezeli ktoras z Was zna odp to bede wdzieczna za jakikolwiek odzew:) dziekuje:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
linkapau 0 Napisano Grudzień 26, 2006 Lekarz mi powiedzial, ze takie przerwy nie maja sensu. Jak juz, to 3 miesiace. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
devilish 0 Napisano Grudzień 26, 2006 ale ja tej przerwy nie chcialam, tylko chcialabym wiedziec czy jak zaczne brac tabletki z pierwszym dniem okresu, to nic mi nie bedzie?? dziekuje za odp:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
devilish 0 Napisano Grudzień 26, 2006 i czy po tym miesiacu jak bede brac tabletki to czy bede zabezpieczona??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jak zaczniesz brac tabletki z Napisano Grudzień 26, 2006 pierwszym dniem okresu, to tak jakbys normalnie zaczela brac, wiec dzialaja normalnie ;) bedziesz zabezpieczona wczesniej niz po miesiacu ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
devilish 0 Napisano Grudzień 26, 2006 dziekuje bardzo :) milego dnia zycze:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach