Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kruszynkaaa

POWIKŁANIA POPORODOWE...

Polecane posty

Czy może mi ktoś powiedzieć na czym takie powikłania po porodowe polegaja, mam tu na mysli śmierć matek i tajemnicza diagnoze lekarzy: na wskutek powikłań poporodowych :( co takiego się dzieje w organizmie matki która przed porodem czuła śię świetnie i nie miała żadnych problemów, az tu po porodzie juz jej nie ma :(

Gość biale biale wino
moja koleznaka miala zatrucie ciazowe, ktorego nikt nie wykryl. urodzila martwe dziecko, tragedia dla rodziny. tydzien pozniej dziewczyna tez zmarla. miesiac po wlasnym slubie. koszmar.

ja miałam łożysko wrośnięte w macicę,czego nie można było stwierdzić podczas ciąży,która przebiegała prawidłowo,dopiero po porodzie łozysko nie chciało się urodzić,lekarz miał wyjmować ręcznie i jak przygotowywano mnie do tego zabiegu straciłam przytomność i obudziłam sie po kilkugodzinnej operacji,uratowano mi życie ale pielęgniarki mówiły,że miałam dużo szczęścia,że był to dzień,że był obecny profesor,który zrobił operację bo jak bym rodziła np w nocy i na dyżurze byłby zwykły lekarz to mógłby sobie nie poradzić z tym moim nieszczęsnym przypadkiem :o

Gość bridget28
Wody płodowe mogą dostać sie do krwioobiegu i następuje zatrucie organizmu. Nie wiem, jaka to nosi fachową nazwę, ale może się zdarzyć